Alex, FBahce ile kontratı bittikten sonra ne yapacağına karar verdiğini acıkladıFenerbahce'nin başarılı ismi Alex de Souza, kariyeriyle ilgili kararını verdiğini acıkladı Heykelinin acılmasından sonra Brezilya basınının da ilgi odağı olan başarılı futbolcu, Globo gazetesine bir roportaj verirken, heykelinin dikilmesinin kendisini farklı kılmadığını soyledi Alex Evet bir şeyler hissettim ve bu hayatımda cok nadiren hissettiğim bir duyguydu Kendimi cok ozel hissetmiyorum, diğer oyunculardan farklı değilim Turkiye'ye ilk geldiğim gunden beri bana cok iyi davranılıyor Aslında, henuz kesin olarak ayrılmış değilim Fiş prizden cekilmedi yani dedi
Alex, Fenerbahce'deki geleceğiyle ilgili sorulan soruya, Kontratım 2019 ortasına kadar devam ediyor ve ben kontratıma sonuna kadar uyacağım Sonra ne yapacağımla ilgili kararı verdim Zamanı gelince herkes ne olacağını gorecek şeklinde cevap verdi
imagesalexdesouzakarariniverdi5b040712a537b
Alex, Fenerbahce'deki geleceğiyle ilgili sorulan soruya, Kontratım 2019 ortasına kadar devam ediyor ve ben kontratıma sonuna kadar uyacağım Sonra ne yapacağımla ilgili kararı verdim Zamanı gelince herkes ne olacağını gorecek şeklinde cevap verdi
imagesalexdesouzakarariniverdi5b040712a537b