Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alex de Souza Kararını Verdi

Alex de Souza Kararını Verdi
0
195

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Alex, FBahce ile kontratı bittikten sonra ne yapacağına karar verdiğini acıkladıFenerbahce'nin başarılı ismi Alex de Souza, kariyeriyle ilgili kararını verdiğini acıkladı Heykelinin acılmasından sonra Brezilya basınının da ilgi odağı olan başarılı futbolcu, Globo gazetesine bir roportaj verirken, heykelinin dikilmesinin kendisini farklı kılmadığını soyledi Alex Evet bir şeyler hissettim ve bu hayatımda cok nadiren hissettiğim bir duyguydu Kendimi cok ozel hissetmiyorum, diğer oyunculardan farklı değilim Turkiye'ye ilk geldiğim gunden beri bana cok iyi davranılıyor Aslında, henuz kesin olarak ayrılmış değilim Fiş prizden cekilmedi yani dedi

Alex, Fenerbahce'deki geleceğiyle ilgili sorulan soruya, Kontratım 2019 ortasına kadar devam ediyor ve ben kontratıma sonuna kadar uyacağım Sonra ne yapacağımla ilgili kararı verdim Zamanı gelince herkes ne olacağını gorecek şeklinde cevap verdi

imagesalexdesouzakarariniverdi5b040712a537b