iltasyazilim
FD Üye
Alex, FBahçe ile kontratı bittikten daha sonra ne yapacağına karar verdiğini açıkladıFenerbahçe'nin başarılı ismi Alex de Souza, kariyeriyle ilgili kararını verdiğini açıkladı Heykelinin açılmasından sonradan Brezilya basınının da ilgi odağı olan başarılı futbolcu, Globo gazetesine bir mülâkat verirken, heykelinin dikilmesinin kendisini farklı kılmadığını söyledi Alex Evet bir şeyler hissettim ve bu hayatımda çok nadiren hissettiğim bir duyguydu Kendimi çok özel hissetmiyorum, öteki oyunculardan bambaşka değilim Türkiye'ye ilk geldiğim günden beri bana davranılıyor Gerçekte, demin kesinkes bölünmüş değilim Makbuz prizden çekilmedi yani dedi
Alex, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili sorulan soruya, Kontratım 2019 ortasına dek devam ediyor ve ben kontratıma sonuna kadar uyacağım Daha Sonra ne yapacağımla ilgili kararı verdim Zamanı gelince cümbür cemaat ne olacağını görecek biçiminde yanıt verdi
*
Alex, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili sorulan soruya, Kontratım 2019 ortasına dek devam ediyor ve ben kontratıma sonuna kadar uyacağım Daha Sonra ne yapacağımla ilgili kararı verdim Zamanı gelince cümbür cemaat ne olacağını görecek biçiminde yanıt verdi
*