Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alex Gidiyor Mu?

Alex Gidiyor Mu?
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Alex Neden Gidiyor

Bu zamana kadar Fenerbahce denince onun ismi akla gelirdi Alex ve Fenerbahce ayrılmaz bir butun oldu Sezon sonuna kadar da oyle olacağa benziyor Ama sonra

2004'ten beri yaptıkları ile sadece sarılacivertli kulube değil, Turkiye'ye gelen en buyuk oyunculardan biri olduğunu gosteren Brezilyalı futbol ustası, sezon sonu ulkesine doneceğini acıkladı Turkiye icin Benim 2 vatanımifadesini kullanan sambacı, Yonetim sozleşmemi yenilemek istese bile kabul etmeyeceğimdedi

CORTIBA'DA JUBİLE YAPMAK İSTİYORUM

Yıllardır yurtdışında olduğunu vurgulayan Alex, Ailemle birlikte Turkiye'de cok guzel şeyler yaşadım İki cocuğum da İstanbul'da doğdu Ama artık yoruldum 3 yıl daha oynayacak gucum var Jubilemi Coritiba'da yapmak istiyorum Fenerbahce'deki son sezonumu iyi gecirebilmek icin var gucumle calışacağımyorumunu yaptı Brezilyalı futbolcu, 240 kez sarılacivertli forma ile 136 gol ve 107 asiste imza attı

GOLE KOCAMAN SEVİNMEDİ

Dun hazırlık macında MTK Budapeşte ile 11 berabere kalan Fenerbahce'de sarı lacivertli ekibin golunu Alex De Souza frikikten kaydederken gol sonrası tum takım arkadaşları gole sevinirken, kameralar teknik direktor Aykut Kocaman'ı gosterdiğinde duşunceli ve uzgun hali gozlerden kacmadı Başarılı teknik adamın golden sonraki bu goruntusu Alex'siz bir sistem kurmanın planlarının suya duşmesi olarak yorumlandı

imagesalexgidiyormu5b03fb8363f33