Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alex İcin Yazılan Şiir

Hoş geldin! ifroddead tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Alex İcin Yazılan Şiir
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Alexe Yazılan Duygusal Şiir

Hoşcakal buyuk kaptan

Sevdaya dahilse ayrılık,biz bunu veda saymadık

Biraz sonra ucağa bineceksin… O dakikadan sonra Brezilya bize uzak ama Turkiye sana hep cok yakın olacak…

Bunun tam tersini yazmıştı bir taraftar aylar once Senin ağzından ucağa biniş mektubuydu Sen yazdın sandık hepimiz İnandık… Belki de inanmak istedik… Cunku tam da sen yazmışsın gibi sıcak, sen soyluyormuşsun gibi samimiydi… Ve tabii hayali bile zordu… Daha cok uzağındayken o gunlerin, engel olamadık damlalara…

Ve şimdi sahiden…

Biraz sonra o ucağa bineceksin…

Arkama donup bakacak mıyım diye duşunme… O kapı kapanana kadar gozunu de kulağını da yureğini de bizden alamayacaksın… Cunku o cok sevdiğin şarkılarla geleceğiz… Her bir satırını ezbere bildiğin marşlarla… Belki yuzler olacağız… belki binler… Ama milyonların yureğini getireceğiz sana…

Arena ’da attığın golde oğluyla kanepeden duşen baba el sallayacak sana… İzlerken bilincimizi yitirdiğimiz o Samsun golunde kale arkasının en alt katından bakan velet gozlerini acıp bakamayacak ardından… İnter macındaki oldurucu calımı attığında sevdiğiyle konuşurken elindeki telefonu duşuren kızın boğazı duğum duğum olacak… CSKA golunu torunundan duyan nine dua edecek sana, nereye gidiyo o kel kafalı cocuk diye…

Belki cok zorlanacaksın ayakta durmakta 8 yıl her gun olduğu gibi Dianne tutacak kolundan Bacağına dolanacak Maria Turkiye seruveninle yaşıt, guzel kızın, bizim kızımız… Antonia anlamaya calışacak dışarda kopan gurultuyu Felipe… Felipe… Her guluşunde seni gorduğumuz en kucuk de souza… Merenlerden oylece bize bakacaksınız… Biz de size…

Sen ne duşuneceksin bilmiyorum Belki keşkelerin olacak, belki son birkac ay gececek gozunun onunden Belki ilk gunden bu yana film şeridi Belki gollerin belki tezahuratlar Koreografiler, commandante pankartları İdmanlar, baklava, Denizli, gozyaşları… Huzun… Bilmiyorum…

Biz mi ne duşuneceğiz… bak onu biliyorum işte Ne gollerini arayacağız o an, ne bize yaşattığın onca başarıyı… attığın her adıma bakacağız… ve her adımında gecmişteki bir adımını hatırlayacağız… o hafif sola kaykılarak attığın adımları, eli belinde duruşlarını, Felipe ile uzaktan el sallamanı, guluşunu… En cok o utangac samimi guluşunu…

Kimimizin aklında kaybedilen maclardan sonraki huznun olacak Kimi sahaya girdiğin andaki sekmelerine takılacak Mactan onceki son duan…

Birazdan o ucağa bineceksin…

Kişi başına bıraktığın anı sayısı buradan brezilyaya yol olur…

8 yıldır her gece gelmesinden korktuğumuz o an… en istemediğimiz veda…

Ve artık hicbirimiz uzgun değiliz… Cunku seni hep o guluşunle hatırlayacağız… ne zaman buyuse icimizde ozlemin… yoğurtcu parkında alacağız soluğu… bize yadigar hatıranla dertleşeceğiz… kimbilir kimleri sana şikayet edeceğiz…

Bazen ah be kaptan diyeceğiz… kızacağız sana… sen bileceksin nedenini tekrar soylemeyeceğiz…

Birazdan o ucağa bineceksin… her birini evimizden saydığımız ailenle bize veda edeceksin… belki birkac damla yaş suzulecek gozlerinden…

El sallayacaksın…

Ama dur… sevdaya dahilse ayrılık… biz bunu veda saymadık…

O bize salladığın ellerde daha cok kupalar yukselecek… ve her kupada bizim de elimiz olacak…

En guzel anılarını bıraktığın bu statta daha cok sevincler huzunler gorulecek…
yaşadığımız her şeyde s10nsuza kadar…
yerin kalbimizde olacak…

Gule gule guzel adam…

Hak ettiğin kadar mutlu ol… şunu hic unutma… burada kapıyı calmadan girebileceğin milyonlarca evin var…

Hoşcakal , BUYUK KAPTAN

Yazar : Alpaslan AKKUŞ