“Londra'da yaşadığımız ve çalıştığımız etrafa ve her gün deneyimlediğimiz ögelere kendimi kaptırmakla ilgileniyorum. Sudan - ve Thames kıyısındaki çamurdan - gökyüzüne ve daima değişene, temsil eden her şeyi kapsayan ihtişamı taşıdık. Bu koleksiyondaki baskıların çizimleri stüdyonun çatılarından çekildi. Kentin en inanılmaz görünümüne sahip olacak kadar şanslı olduğumuz yer: Saint Paul Katedrali'nden London Eye'a. Hava durumunu izledik ve şafaktan akşama kadar bulutların oluşumunu ve renklerini yakaladık; berrak mavi gökyüzünden daha çalkantılı olanlara değişen desenleri belgeledik. Bu beni fırtına kovalamaya yönlendirdi. McQueen bayanının bir fırtına avcısı olduğu fikrini, kıyafetleri giyen tutkulu ferdî karakter topluluğunu birleştiren fırtına peşinde koşmanın niteliklerini seviyorum. Birebir kozmosta yaşıyorlar, kıyafetler onlardan ilham alıyor ve onlar için yapılıyor. Fırtına peşinde koşmak sadece görüntülerin hoşluğuyla ilgili değil, tıpkı vakitte bir gizem ve heyecan hissiyle da ilgilidir - bundan sonra ne olacağından asla emin olamayacağımız gerçeğini kucaklamakla ilgilidir. Denetimi bırakmak ve öngörülemeyen ile direkt temas halinde olmak, tabiatın bir kesimi olmak, onu en ağır haliyle görmek ve hissetmek - bizden daha büyük ve daha güçlü bir dünya ile bir olmaktır.”
-Sarah Burton, Kreatif Yönetici
1
Siyah yünlü, kruvaze, özel dikim ceket ve kolları siyah poly faille.
Alexander McQueen
2
Alexander McQueen
3
Alexander McQueen
4
Alexander McQueen
5
Alexander McQueen
6
Alexander McQueen
7
Alexander McQueen
8
Alexander McQueen
9
Alexander McQueen
10
Alexander McQueen
11
Alexander McQueen
12
Alexander McQueen
13
Alexander McQueen
14
Alexander McQueen
15
Alexander McQueen
16
Alexander McQueen
17
Alexander McQueen
18
Alexander McQueen
19
Alexander McQueen
20
Alexander McQueen
21
Alexander McQueen
22
Alexander McQueen
23
Ortadan fermuarlı, büzgülü kanallı ve özel tasarım bulut baskılı poli tafta şerit ayrıntılı elbise.
Alexander McQueen
24
Alexander McQueen
25
Alexander McQueen
26
Alexander McQueen
27
Alexander McQueen
28
Alexander McQueen
29