Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alex'e Twitter'dan Veda Sacma Olurdu!

Alex'e Twitter'dan Veda Sacma Olurdu!
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Son gunlerde Alex krizinin yanında Volkan Demirel'in twitterda yazdığıgelene hoşgeldin twiti olur ama gidene gule gule twiti olmazsozleri de cok konuşuluyordu Fenerbahce'nin Monchengladbach karşısında 42'lik galibiyet aldığı karşılaşmanın ardından kaleci Volkan Demirel NTV Spor'a acıklamalarda bulundu

Alex'e twitterdan elveda edemeyeceğini soyleyen Volkan, Ben soylemekte bir sakınca gormuyorum Benim hala kaptanımdır Alex Senelerdir onunla hem uzulduk, hem sevindik O bizim hala kaptanımız Takım olarak onumuzdeki gunlerde onunla ilgili bir organizasyon yapmayı da duşunuyoruz futbolcular olarak Twitter dan elveda demeyecek olmam yanlış anlaşıldı Koskoca Alex'e twitter uzerinden gule gule demek sacma olurdu Ona yakışan şekilde veda edeceğizdiye konuştu

imagesalexetwitterdanvedasacmaolurdu5b0408cf22dd8