Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alex'e Twitter'dan Veda Saçma Olurdu!

Alex'e Twitter'dan Veda Saçma Olurdu!
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Son günlerde Alex krizinin yanına Volkan Demirel'in twitterda yazdığıgelene hoşgeldin twiti olur fakat gidene allah ’a ısmarladık twiti olmazsözleri de fazla konuşuluyordu Fenerbahçe'nin Mönchengladbach karşı 42'lik galibiyet aldığı karşılaşmanın arkasından kaleci Volkan Demirel NTV Spor'a açıklamalarda bulundu

Alex'e twitterdan elveda edemeyeceğini söyleyen Volkan, Ben söylemekte bir sakınca görmüyorum Benim hala kaptanımdır Alex Yıllardır onunla ayrıca üzüldük, ayrıca sevindik O bizim hala kaptanımız Ekip olarak önümüzdeki günlerde onunla ilgili bir organizasyon yapmayı da düşünüyoruz futbolcular olarak Twitter dan elveda demeyecek olmam hatalı anlaşıldı Koskoca Alex'e twitter üzerinden allah ’a ısmarladık çağırmak saçma olurdu Ona yakışan şekilde veda edeceğizdiye konuştu

*