26 Şubat’ta tüm dünyada yayınlanacak olan İngilizce müziği 'Retrograde'in heyecanını yaşayan 20 yaşındaki popçu Aleyna Tilki, Instagram hesabından sitem etti. Kıssasında paylaştığı bildiride "Dünyada çıkacak olan müziğimi asla desteklemediniz" tabirlerini kullanan Tilki, "Oysa ki ben size bazen küssem de sizi nitekim sevdim" dedi.
Aleyna Tilki, medyaya kendisine gereğince takviye vermediği savıyla sitem etti. 20 yaşındaki popçu, Instagram hesabından paylaştığı iletiyle reaksiyonunu lisana getirerek şunları söyledi:
"Karşınıza çok küçük yaşta çıktım. Ne kadar çalıştığımı aslında hepiniz biliyorsunuz. Bu sefer küçük yaşıma rağmen yapayalnız Amerika'da uzun vakitler kalışıma, tüm çocukluğumu işime feda etmeme değdi..."
"Artık 26 Şubat'ta ülkemi dünyada temsil etmek ismine büyük bir adım atıyorum. Attığım tek adım bile her yerde haber olurken bugün, dünyada çıkacak olan müziğimi asla desteklemediniz..."
"Oysa ki ben size bazen küssem de sizi hakikaten sevdim ve soğuk havada da, güç vakitlerimde da elimden geldiğince her vakit size kalpten vakit ayırdım...
Her işi derin bir hürmetim olduğu üzere, size de çok hürmet duydum. Sizin de beni ne kadar sevdiğinizi, bana ne kadar inandığınızı biliyorum.. Bırakın kalpleri kararmış o insanları dinlemeyi. Bugün beni desteklemek artık sadece kendi kalbinizle karar vereceğiniz bir şey olsun."
Aleyna Tilki, toplumsal medyadan yaptığı son paylaşıma, "İlk İngilizce müziğim 'Retrograde' 26 Şubat'ta tüm dünyada" notunu yazdı, takipçilerinden yaklaşık 100 bin beğeni aldı.