Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aleyna Tilki'nin Londra'daki kirası dudak uçuklattı

Aleyna Tilki'nin Londra'daki kirası dudak uçuklattı
0
66

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
aleyna_tilkinin_londradaki_kirasi_dudak_ucuklatti_1633269071_3663.jpg

İki yıldır zor günler geçirdiğini ve pek bir şey üretemediğini söyleyen Aleyna Tilki, Londra'ya giderek veda paylaşımında bulunmuştu. Londra'daki kirası şoke etti...

Dilini geliştirmek ve müzik dünyasının Avrupa başkentinde zaman geçirmek isteyen Tilki, boş zamanlarını da konser ile tiyatro oyunları izleyerek geçirecek. Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda ‘Retrograde' isimli şarkısını çıkarmış, istediği ilgiyi görememişti. Müzik çalışmaları için Londra’ya yerleşen ve bir süre orada kalacak olan Aleyna Tilki, eşyalı tuttuğu ev için aylık 3 bin Sterlin kira ödüyor.

5c6G9_1633269161_1059.jpg

NE OLMUŞTU?

Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda ‘Retrograde' isimli şarkısını çıkarmış, istediği ilgiyi görememişti. “2 senedir zor bir dönem geçiriyorum. O yüzden pek bir şey üretemedim” diyen Tilki, Londra'ya gitti. Bir süre Londra'da yaşayacak olan Aleyna Tilki Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

eqxIO_1632811865_4697.jpg

Tilki'nin Londra pozlarına 80 binden fazla beğeni geldi. Tilki'yi annesi Havva Öztel uğurladı. En az kızı kadar gündemde olan anne Öztel kızının havaalanında gidişini paylaşarak "Hep zordu seni yollamak ama bu hepsinden çok zordu. Allah yar ve yardımcın olsun evladım" demişti.

94uLW_1632811863_0783.jpg

YURT DIŞINA ÇIKTIĞINI BÖYLE DUYURMUŞTU!

Sen Olsan Bari'yle kısa zamanda çok popüler olan şarkılarıyla büyük bir şöhrete kavuşan Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda "Retrograde" isimli parçasıyla sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Ancak istediği ilgiyi yakalayamayan genç şarkıcı, son yaptığı paylaşımında yurt dışını çıktığını takipçilerine duyurdu.

5Xf30_1632470170_9723.jpg

Duyurusunu kişisel Instagram hesabından yapan ünlü şarkıcı, "4 ay sonra görüşürüz. Ben gidiyorum millet" dedi. Tilki, bir sonraki hikaye paylaşımını ise Londra'dan yaptı.

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt