iltasyazilim
FD Üye
Sena Ağaoğlu Ali Ağaoğlu'nun Kızı
Ali Ağaoğlu ve Kızı Sena Hakkında Bilgi
Dev projelere, gösterişli işlere imza atan işadamı Ali Ağaoğlu'nun aleyhinde ezildiği tek kişi anlaşılan kızı Sena Ağaoğlu Ali Bey'e kızını, 'gerçek aşkım' diye tanıştırdığı kızı
Ali Ağaoğlunun Kızı Senanın Babası Hakkındaki Söyledikleri
Ali Bey iyi bir baba mıdır?
Fazla iyidir Bir dediğimi iki etmez, her zaman yanımızdadır
Sen babana aynı misin?
Benzerim, huylarımız benzer Sonradan ben de onun gibi gayretli ve mesuliyet sahibiyim
Büyüyünce ne olacaksın (gülüyoruz), kaça gidiyorsun bu vesileyle, derslerin nasıl?
11 sınıftayım Ben iç mimar elde etmek itiyorum Uzun zamandır bunu planlıyorum, bir bakıma babamla da mesleklerimiz benzeyecek Derslerim iyi gidiyor
Para harcamana kızar mı, karışır mı harcamalarına, pahalı bir şey alırsan ne yapar?
Babam hiç pinti değildir, eğer pahalı bir şey alacaksam arar sorarım Zaten izin verir
Babam ve abin benzer mi, abinle aran nasıl, sana karışır mı?
Babam fazla yumuşaktır abim serttir Abim bana çok düşkündür Ta oralardan bana yetişiyor, her şeyi anlayışlı olmak ister
Baban sana prensesmişsin gibi davranıyor, sen kendini öyle görüyor musun?
Değil, herkesin babası pek zaten Kızlara daha düşkün oluyorlar
Sen bu durumu kullandın mı hiç?
(Gülüyor) Bilmem oysa
Baban üzdü mü seni, annenle ayrıldıklarında?
O süre küçüktüm birincil öncelikle üzülmüştüm ama alıştım Zaten babam her zaman iyi bir baba oldu O konuda harikadır, bizi ihmalkârlık etmez Nerede olursa olsun telefonla ulaşabilirim Ailemizin başındadır
Babamın Gözünde Küçüğüm
Sen babana bir erkek arkadaşın olursa bunu rahatlıkla söyleyebilir misin?
Hayır natürel ki, söyleyemem
Neden, fazla yakınsınız?
Ben onun gözünde küçücüğüm çünkü
Arkadaşların aralarında Ağaoğlu'nun kızı olduğun için popüler misin?
Hayır, ben bunu hiç vurgulamam Arkadaşlarım da ilgilenmez zaten
Baban senin namına büyük bir bağış yaptı, neler hissettin?
Fazla sevindim, benim derneklerde aktif olmamı istiyor, sosyal yükümlülük projelerine yardım olmamı istiyor
Reklamda oynadı, beğendin mi?
Birincil öncelikle yadıgadım ama sonra çok başarılı buldum Babam fazla doğal bu yüzden başarılı *
Ali Ağaoğlu ve Kızı Sena Hakkında Bilgi
Dev projelere, gösterişli işlere imza atan işadamı Ali Ağaoğlu'nun aleyhinde ezildiği tek kişi anlaşılan kızı Sena Ağaoğlu Ali Bey'e kızını, 'gerçek aşkım' diye tanıştırdığı kızı
Ali Ağaoğlunun Kızı Senanın Babası Hakkındaki Söyledikleri
Ali Bey iyi bir baba mıdır?
Fazla iyidir Bir dediğimi iki etmez, her zaman yanımızdadır
Sen babana aynı misin?
Benzerim, huylarımız benzer Sonradan ben de onun gibi gayretli ve mesuliyet sahibiyim
Büyüyünce ne olacaksın (gülüyoruz), kaça gidiyorsun bu vesileyle, derslerin nasıl?
11 sınıftayım Ben iç mimar elde etmek itiyorum Uzun zamandır bunu planlıyorum, bir bakıma babamla da mesleklerimiz benzeyecek Derslerim iyi gidiyor
Para harcamana kızar mı, karışır mı harcamalarına, pahalı bir şey alırsan ne yapar?
Babam hiç pinti değildir, eğer pahalı bir şey alacaksam arar sorarım Zaten izin verir
Babam ve abin benzer mi, abinle aran nasıl, sana karışır mı?
Babam fazla yumuşaktır abim serttir Abim bana çok düşkündür Ta oralardan bana yetişiyor, her şeyi anlayışlı olmak ister
Baban sana prensesmişsin gibi davranıyor, sen kendini öyle görüyor musun?
Değil, herkesin babası pek zaten Kızlara daha düşkün oluyorlar
Sen bu durumu kullandın mı hiç?
(Gülüyor) Bilmem oysa
Baban üzdü mü seni, annenle ayrıldıklarında?
O süre küçüktüm birincil öncelikle üzülmüştüm ama alıştım Zaten babam her zaman iyi bir baba oldu O konuda harikadır, bizi ihmalkârlık etmez Nerede olursa olsun telefonla ulaşabilirim Ailemizin başındadır
Babamın Gözünde Küçüğüm
Sen babana bir erkek arkadaşın olursa bunu rahatlıkla söyleyebilir misin?
Hayır natürel ki, söyleyemem
Neden, fazla yakınsınız?
Ben onun gözünde küçücüğüm çünkü
Arkadaşların aralarında Ağaoğlu'nun kızı olduğun için popüler misin?
Hayır, ben bunu hiç vurgulamam Arkadaşlarım da ilgilenmez zaten
Baban senin namına büyük bir bağış yaptı, neler hissettin?
Fazla sevindim, benim derneklerde aktif olmamı istiyor, sosyal yükümlülük projelerine yardım olmamı istiyor
Reklamda oynadı, beğendin mi?
Birincil öncelikle yadıgadım ama sonra çok başarılı buldum Babam fazla doğal bu yüzden başarılı *