O kadar param olsa da keşke ben de bu türlü makûs latifeler yapsam...
Türkiye'nin varlıklı müteahhiti dediğimiz vakit herhalde aklınıza çok fazla isim gelmez. Zira Ali Ağaoğlu, ismini aklımızda tutmamız için gereken ve hatta gerekmeyen her şeyi yapıyor neredeyse.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı hücumun akabinde sınıfsal çizgileri gözümüze "fakirler üzere karanfil bırakacak değildim" diye sokan Ağaoğlu'nun parası olduğu için gül bırakmasını lakin olayın özünü hiç anlamamasını konuşmayacağız şu an.
Hayatındaki bayanlara "onlar benim malım" demesini de öteki bir vakit konuşalım isterseniz. Zira artık hudutları bozan daha diğer latifeler, komiklikler var...
Ali Ağaoğlu, 3 Mart'ta 67. yaşını bu gördüğünüz pastayla kutladı. Pasta, iş insanı Ferruh Taşdemir'in eşi Eftelya Taşdemir tarafından kendisine sürpriz olarak hazırlanmış.
Üzerinde 1 milyon dolarlık banknotların olduğu pastayı gören Ali Ağaoğlu durur mu, yapıştırdı latifeyi: "Hayatımın en değerli pastası oldu"
Ali Ağaoğlu'nun gül gül öldüren bu esprisinden sonra toplumsal medya kullanıcıları da yorum yapmadan duramadı.
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Milyon dolarlarımız olmasa da en azından âlâ bir espri yeteneğimiz ve çok hoş bisküvili pastamız var neyse ki. Gerçi paramız da olsa hiç üzücü olmazdı...