Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ali Babacan, eşi ve oğluyla kırtasiye alışverişine çıktı

Ali Babacan, eşi ve oğluyla kırtasiye alışverişine çıktı
0
139

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

İlk ve ortaöğretim okullarında 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı yarın başlayacak. DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan da yedinci sınıfa geçen oğlu Buyruk ve eşi Zeynep Babacan ile birlikte Ankara’da alışverişe çıktı ve oğlunun kırtasiye muhtaçlıklarını aldı.

Babacan, kendisi üzere çocuklarıyla birlikte kırtasiye alışverişine çıkan öteki ailelerle de sohbet etti.

Similar threads

Millî Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı birinci ve ortaöğretim kurumlarında 2022-2023 eğitim öğretim yılı yarın (12 Eylül) başlıyor. DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan, okuldan istenen araç gereçleri almak için yedinci sınıfa geçen oğlu Buyruk ve eşi Zeynep Babacan ile Ankara’da kırtasiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Rojhat Ölmez'in söz kesme törenine katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Rojhat Ölmez'in söz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu bilinen Ali Babacan, kurucusu olduğu AK Parti'den istifa etmesinin ardından ilk kez canlı yayında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendilerine dışarıdan destek verdiğini söyleyen Babacan şöyle konuştu: "Abdullah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kerpeten Ali eşi ve oğluyla Bodrumda tatilde kerpeten ali, uzlaşma falay, eşi, karısı, esra ronabar, çocuğu, oğlu, oğlunun adı, mavi rüzgar, bodrum tatilinde bakın nasıl yakalanmış arkadaşlar 1548657924 1548657924...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
İpek Özbey'in röportajı Ak Parti’den tanıdıklarımız gelip, “bir şeyler yapalım” deseydi, bu işe hiç kalkışmazdık.. Türkiye ismine hicap duyuyorum. Türkiye trollerle yönetilmeyi hak etmiyor… Sistem 2023’e kadar dayanamaz. çok büyük bedel ödenir... Başkanlık sistemini destekleyici bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt