teknolojiuzmani
FD Üye
Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Divan Kurulu’nda açıklamalarda bulundu. Koç, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu'na Trabzonspor üzerinden bir göndermede bulundu. Koç, 'İnşallah Fenerbahçelilerin, Sayın İmamoğlu’na hangi kentin belediye lideri olduğunu hatırlatma günleri gelmez' tabirlerini kullandı.
Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Yüksek Divan Heyeti'nde açıklamalarda bulundu.
Dün yaptığı açıklamalara değinen Ali Koç, 'Türk futbolunun Trabzonlulaştırılmasından bahsettim. Bu, çok büyük bir tehlikedir arkadaşlar. Ve biliyor musunuz; kimi medya organlarında bir tane sözüm dahi çıkmadı. Demirören Kümesi'nde bir tek söz çıkmadı. Bu tesadüf olmaz...' tabirlerini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu hakkında açıklama yapan Koç, şunları söyledi:
'Şehrin Belediye Lideri, Yüksek Divan Konseyi Liderimizi ziyarete gelir, bordo-mavi kravat takar. Ya kime ne anlatıyorsunuz? Ben o kitabın içinde yazanları bilmiyordum. Eminim sayın Lider (Uğur Dündar) da bilmiyordur. Bize ağır hakaretler eden kitabı armağan olarak getirme hassasiyetsizliğini yapar. İnşallah şu günler gelmez; Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri sayın İmamoğlu'na hangi kentin belediye lideri olduğunu hatırlatma günleri gelmez.'
İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Heyeti Başkanlığı’na seçilen gazeteci Uğur Dündar’ı ziyaret etmişti.
Gerçekleştirilen buluşmada yer alan '61' numaralı forma ve Özkan Sümer'i anlatan 'Ufuk Çizgisindeki Adam' kitabını ikram etmişti. Dündar, son olarak İmamoğlu'na 61 numaralı Fenerbahçe forması ikram etmesiyle ilgili eleştiriyi yanıtlamıştı:
'Sayın İmamoğlu'na 61 numaralı formayı ikram ettik, yakasına da Fenerbahçe rozetini taktık. Böylelikle 61 numarayı Fenerbahçeli yaptık. Söylemek istediğimiz, 'Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak.' Bunu bu türlü değerlendirenlere çok teşekkür ediyorum. Bildirimiz budur ve geri kalanlar detaylardır. Fenerbahçe, ulu tarihine o kadar öz itimatla bakmaktadır ki detaylarla uğraşmaz ve o detaylar Fenerbahçe tarihine asla toz kondurmaz'