iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
200 gr kıyma
8 adet patlıcan
3 diş sarımsak
1 su bardağı yoğurt
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
4 yemek kaşığı su
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Patlıcanları közleyin Dış kabuklarını akan su altında soyup, ufak ufak doğrayın Dövülmüş sarmısakları içine atın Yoğurtla karıştırıp, tabağa yayın
Kıymayı, yağ ve soğanla birlikte kavurun Tuzunu, koyun Salçaları ve suyu katın 5 dakika pişirip, ocaktan alın
Kıymayı patlıcanların üzerine yayarak, servis yapın
200 gr kıyma
8 adet patlıcan
3 diş sarımsak
1 su bardağı yoğurt
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
4 yemek kaşığı su
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Patlıcanları közleyin Dış kabuklarını akan su altında soyup, ufak ufak doğrayın Dövülmüş sarmısakları içine atın Yoğurtla karıştırıp, tabağa yayın
Kıymayı, yağ ve soğanla birlikte kavurun Tuzunu, koyun Salçaları ve suyu katın 5 dakika pişirip, ocaktan alın
Kıymayı patlıcanların üzerine yayarak, servis yapın