Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ali Poyrazoğlu'ndan hayata dair sözler

Ali Poyrazoğlu'ndan hayata dair sözler
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ali Poyrazoğlu'ndan hayata dair sözler ali poyrazoğlu sözleri meşhur tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu katıldığı etkinlikte kendi hakkında bilgiler vererek gençlerede tavsiyelerde bulunurken belediyenin hizmetlerinede değinmeyi ihmalkârlık etmedi POYRAZOĞLU GENÇLERLE BULUŞTU! 1548632283 1548632283 alipoyrazoglundanhayatadairsozler5c4e40de88fbaalipoyrazoglundanhayatadairsozler5c4e40de88fba http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberpoy09mart%282%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ÜNLÜ TİYATROCU ALİ POYRAZOĞLU CENNET KÜLTÜR MERKEZİNDE GENÇLERLE BULUŞTU 'AZİZ YENİAY'A TEŞEKKÜR EDERİM' Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nin sanat dünyasının ünlü isimlerini gençlerde buluşturan söyleşileri sürüyor Etkinlikler çerçevesinde CKSM sahnesine davetli olan son ad Türk tiyatrosunun manâlı simalarından biri olan Ali Poyrazoğlu'ydu Sanata verdiği destekten nedeniyle Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a teşekkür eden Poyrazoğlu, kurulacak Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Tiyatrosu'na da aktif olarak yardım vereceğini müjdeledi 'BENİ TİYATROCU YAPAN AZİZ NESİN' CKSM söyleşilerine misafir olarak Küçük İstanbul gençliği ile buluşan ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu sanat yaşamına ilişkin manâlı açıklamalarda bulundu Bugüne değin İstanbul Şehir Halkı Tiyatroları, Dormen Tiyatrosu, Şehir Oyuncuları Tiyatrosu, Gülriz Suriri ve Engin Cezzar Tiyatrosu gibi önemli sanatsal kurumlarda ödev yapan ve 1972 yılında kendi sahnesini kurarak 1998 yılında Devlet Sanatçısı ödülüne layık yer alan Poyrazoğlu, 'Tiyatroya attığım ilk adımı Aziz Nesin'e borçluyum' dedi Kendi tiyatrosunu kurduğunda oynayacak oyun bulamadığını vurgulayan Poyrazoğlu, 'Aziz ağabeye rica ettik Sağolsun, bizi kırmadı Birincil oyunumuz olan Hakkımı Ver Hakkı'yı yazarak bize hediye etti Onun bir uçtan bir uca hala bu sahnelerdeyim' biçiminde konuştu ALİ POYRAZOĞLU'NDAN GENÇLERE TAVSİYELER Söyleşinin başında Küçükçekmece sahnelerinde de oynanan 'Ben Önceden Küçüktüm' adlı eserinden kısa bir bölümü canlandıran usta, salonu dolduran gençler kadar merakla izlendi Söyleşinin sorucevap kısmı ise acayip anlara sahne oldu Öğrencilerden gelen ısrarlı sorulara arkadaş canlısı bir havada cevap veren Poyrazoğlu, kendi yaşamından kesitlerle de hayata manzara açısını yansıttı 'Senin en büyük hazinen bilgindir Her kazandığın data seni daha yukarı taşır O yüzden daha bu yaşlardan başlayarak, üstteki düzeyde çalışmalı ve kendini gelecek için hazırlamalısın Zenginliğin parayla ilgisi değil; yaşamdaki düğümleri çözebilecek bir akıl geliştirmelisin Okulda öğretilmeyen dersleri de öğrenmelisin ki bu seni hayata hazırlayacaktır' diyen Poyrazoğlu, gençlerden büyük beğeni aldı 'BELEDİYECİLİK İNSANA HİZMET ETMEKTİR' 'Türkiye'de birçok belediye var Ama bilhassa Küçükçekmece, insanı sanatla buluşturmak için böylesine inanılmaz hizmetlere imza atmış' sözleriyle CKSM sahnesini öven sanatçı, sözlerine şöyle devam etti 'Belediyeciliğin insana hizmet vermek olduğunu kavrayan ve bu yönde çalışmalarını sürdüren Başkan Aziz Yeniay'a bir sanatçı olarak teşekkür ediyorum' Poyrazoğlu hem önümüzdeki aylarda kurulacak olan Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Tiyatrosu'na da her türlü katkı ve desteği sağlamaktan sevinç duyacağını açıklama etti id  

858,506Konular
983,087Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt