Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ali Sunal gözyaşlarına hakim olamadı! En duygusal an...

Ali Sunal gözyaşlarına hakim olamadı! En duygusal an...
0
55

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
ali_sunal_gozyaslarina_hakim_olamadi_en_duygusal_an_1577872017_0467.jpg

Sunucu Ali Sunal kızının dedesi Kemal Sunal'ın fotoğrafına tepki vermesi üzerine duygu dolu anlar yaşadı.

Güldür Güldür Show programının sunuculuğunu yapan Ali Sunal, kızı Narin ile beraber olduğu video paylaşımı duygulandırdı. Ağustos ayında baba olan Ali Sunal, baba olmanın vermiş olduğu keyfi ara ara Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Son olarak kızı Narin bebeğin dedesi Kemal Sunal'ın fotoğrafına verdiği tepki gören herkesi duygulandırdı.

Ali Sunal duygularını şu sözlerle açıkladı: Bir anda kitabın durduğu rafa götürdüm ve kendi kendine dakikalarca böyle yapmaya başladı. Gözyaşlarımı tutamadım paylaşmak istedim büyük ailemle. Benim için yılın en duygusal anı... Hepinize mutlu yıllar diliyorum sevgiler...

Similar threads

Sunucu Ali Sunal kızının dedesi Kemal Sunal'ın fotoğrafına reaksiyon vermesi üzerine his dolu anlar yaşadı. Güldür Güldür Show programının sunuculuğunu yapan Ali Sunal, kızı Narin ile birlikte olduğu görüntü paylaşımı duygulandırdı. Ağustos ayında peder olan Ali Sunal, peder olmanın vermiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Oyuncu Ali Sunal, vefat eden babası Kemal Sunal'ın doğum gününü sosyal medya hesabından duygusal mesajla kutladı. 'Güldür Güldür Show' programının sunuculuğunu yapan oyuncu Ali Suna, Yeşilçam'ın efsane ismi olan babası Kemal Sunal'ın doğum gününü duygusal mesajla kutladı. Ali Sunal vefat eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Oyuncu Ali Sunal, vefat eden pederi Kemal Sunal'ın tevellüt gününü içtimaî medya hesabından duygusal iletiyle kutladı. 'Güldür Güldür Show' programının sunuculuğunu yapan oyuncu Ali Suna, Yeşilçam'ın efsane ismi olan pederi Kemal Sunal'ın veladet gününü duygusal iletiyle kutladı. Ali Sunal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal geçtiğimiz hafta kız babası oldu. Nar ismini verdiği kızının doğduğu haberini sosyal medya hesabında duyuran Sunal, bu sefer merhum babasıyla ilgili bir paylaşımda bulunarak hayranlarını duygulandırdı. Oyuncu ve sunucu Ali Sunal, geçtiğimiz hafta baba oldu. Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
41 yaşındaki Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade, doğum öncesi çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Kurbanzade, bir ay önce kucaklarına aldıkları kızına kavuşmalarına dakikalar kala çektirdikleri fotoğrafla takipçilerini duygulandırdı. 2018 yılında görkemli bir düğün ile dünya evine giren oyuncu Ali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt