Ali Taran Eşine Söylev Yasağı Koymuş,Eğer Konuşursa ali taran, boşanıyor, eşine söylev yasağı, 2011, hülya avşar, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548663160 1548663160 alitaranesinekonusmayasagikoymusegerkonusursa5c4eb97d222d8alitaranesinekonusmayasagikoymusegerkonusursa5c4eb97d222d8 alitaranesinekonusmayasagikoymusegerkonusursa5c4eb97d222d8 Sevgili melekler, Eşine boşanma davası açan Ali Taran , imzalattığı protokol gereği eşinin konuşmasını yasaklamış * Aşk haberlerine inat, Hülya Avşarın oynadığı 72 Koğuş filminin galasına kanser tedavisi gören eşi Selma Taranla el ele dışarı giden Taranın, eşine konuşmama yasağı koyduğu ve protokol imzaladığı söyleniyor * iddiaya göre Yetenek Sizsiniz programının çekimleri için şehir dışına meydana çıkan ve orada Avşarla yakınlaştıkları söylenen Taranla eşi arasında ilk kriz o zaman yaşandı Büyük bir tartışmanın ardındaki Taran evi terk edip Leventteki ofisine yerleşti Araya dostlar girdi ve çifti barıştırdı * Geçen günlerde ikinci kriz yaşandı ve Taranın ilgisizliği bardağı taşıran son damla oldu Söylenenlere tarafından bu kez Avşarla çaktırmadan buluştuklarını öğrenen Selma Taran evi terk edip Çeşmeye yönetmen Mine Vargının yanında yerleşti * Kemoterapi için İstanbula gelip giden ve perişan durumda olduğu belirli Selma Taranın yakın dostlarına, Ali bana söylev yasağı koydu Eğer konuşursam tek kuruş para vermeyecek Daha önceki kavgamızda sağlık durumu sigortamı ödememişti Çok enerjik ilaçlar alıyorum O ilaçları kullanmazsam durumum ağırlaşır Onu sinirlendirmek istemiyorum Bundan sonra istediği hayatı yaşamakta özgür dediği konuşuluyor * İddiaları sormak için aradığımız Selma Taran, eşi Ali Taranla boşanacaklarını doğrularken aralarında protokol imzaladıkları için konuşamayacağını söyledi