Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ali Taran Eşine Konuşma Yasağı Koymuş,Eğer Konuşursa....

Ali Taran Eşine Konuşma Yasağı Koymuş,Eğer Konuşursa....
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ali Taran Eşine Söylev Yasağı Koymuş,Eğer Konuşursa ali taran, boşanıyor, eşine söylev yasağı, 2011, hülya avşar, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548663160 1548663160 alitaranesinekonusmayasagikoymusegerkonusursa5c4eb97d222d8alitaranesinekonusmayasagikoymusegerkonusursa5c4eb97d222d8 alitaranesinekonusmayasagikoymusegerkonusursa5c4eb97d222d8 Sevgili melekler, Eşine boşanma davası açan Ali Taran , imzalattığı protokol gereği eşinin konuşmasını yasaklamış * Aşk haberlerine inat, Hülya Avşar’ın oynadığı ‘72 Koğuş’ filminin galasına kanser tedavisi gören eşi Selma Taran’la el ele dışarı giden Taran’ın, eşine konuşmama yasağı koyduğu ve protokol imzaladığı söyleniyor * iddiaya göre ‘Yetenek Sizsiniz’ programının çekimleri için şehir dışına meydana çıkan ve orada Avşar’la yakınlaştıkları söylenen Taran’la eşi arasında ilk kriz o zaman yaşandı Büyük bir tartışmanın ardındaki Taran evi terk edip Levent’teki ofisine yerleşti Araya dostlar girdi ve çifti barıştırdı * Geçen günlerde ikinci kriz yaşandı ve Taran’ın ilgisizliği bardağı taşıran son damla oldu Söylenenlere tarafından bu kez Avşar’la çaktırmadan buluştuklarını öğrenen Selma Taran evi terk edip Çeşme’ye yönetmen Mine Vargı’nın yanında yerleşti * Kemoterapi için İstanbul’a gelip giden ve perişan durumda olduğu belirli Selma Taran’ın yakın dostlarına, “Ali bana söylev yasağı koydu Eğer konuşursam tek kuruş para vermeyecek Daha önceki kavgamızda sağlık durumu sigortamı ödememişti Çok enerjik ilaçlar alıyorum O ilaçları kullanmazsam durumum ağırlaşır Onu sinirlendirmek istemiyorum Bundan sonra istediği hayatı yaşamakta özgür” dediği konuşuluyor * İddiaları sormak için aradığımız Selma Taran, eşi Ali Taran’la boşanacaklarını doğrularken aralarında protokol imzaladıkları için konuşamayacağını söyledi  

858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt