Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ali Taran Kimdir?

Ali Taran Kimdir?
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ali Taran Kimdir? ali taran eşi kimdir ali taran kimdir kim biyografisi biyografi ali taran, kimdir, hayatı, biyografisi, başarıları, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548241016 1548241016 alitarankimdir5c5a6897b5c6ealitarankimdir5c5a6897b5c6ealitarankimdir5c5a6897b5c6e Sevgili melekler, Uzun yıllardır medya dünyasında olduğu halde ,daima kamera arkasından olduğu için onu ilk olarak Yetenek Sizsiniz yarışmasında ki jüri üyeliğiyle tanıdıkŞimdi azıcık da kendi ağzından Ali Taran'ı öğrenelim Anne de baba da öğretmen, resim öğretmeni Babam Köy Enstitülü Babam, sanat tarihi ve el yapımı öğretmeni Onu tasvir edersem, sanat tutkusu, kültür tutkusu ve dürüstlük gibi kavramlardan söz etmem gerekiyor Orta halli bir memur ailesiydik, ama babam bizi İtalyan Kültür’e, Fransız Kültür’e, sinemalara ve tiyatrolara *ürürdü Akşamları bizi uyuşturmak için İnce Memed’i okurdu Gerçek ve iyi bir patronum Bizde çalışanlar iyi kazanır Ama çok büyük bir disiplin vardır bizim ajansta Herkes güzel giyinmek ve sıcacık edinmek zorundadır Kadınlar, kışın ojelerine kadar Salaş bakış bile bir şıklığın içinde olmalıdır Ve 6′da herkes işi bırakmak zorundadır Kuraldır Ajansta kalmak yok, gideceksin… Akademide bir arkadaşım vardı, “Sen çok gırgır şeyler yapıyorsun Ben bir bürosunda çalışıyorum, sen de denemek ister misin?” dedi Kamuran’ın abisi Kenan, Kenan Çizer Yüksel Ünsal’a *ürdü beni Tivi Reklam, sektörün gelmiş geçmiş en iyilerinden 4000 lira maaşla işe başladım Babam fazla kızdı, çünkü 1 dereceden devlet memuruydu ve 2700 lira alıyordu “Bu ülkenin dengesizliği işte buradan geliyor!” gibi şeyler söylemeye başladı, annem susturdu onu: “Bırak, oğlana vermişler işte Sana ne oluyor Reklamcısınız, niçin alkol içmiyorsunuz? Niçin sizi barlarda görmüyoruz?” diyorlar Reklamcının prototipi yok bunu kimseye anlatamıyorum “Pembe peruk takıp, Taksim’de dolaşıyormuşsunuz, halkın nabzını tutmak için…” Valla, Taksim’de pembe perukla dolaşırsanız, halkın nabzını yok başka şeyini tutarsınız Sinirlendiriyorlar bazen beni… Çakar Çakmaz Çakan Çakmak Tokai, Önce Hüplet Daha Sonra GümletCaprisun, Ali Desiderolu Derby, Fatih Terimli Tadelle, Dıh Dıh Dıh Eyi Günler, En Güzel Boya Filli Boya, Cem Yılmaz’la Beraber Turk Telekom reklamları, Banu Alkanın Oynadığı İxir, Aganigi Naganigili Fındık, Genç Arko Traş Kolonyası reklamları Ali Bey’in projesidir  

858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt