Ali Tarandan son dakika Twitter mesajı ali taran, twitter, son dakika haberleri burada arkadaşlar Son dönemlerin durum ismi Ali Taran, Ayşe Özyılmazel ile yaptığı izaç dedikodularına Twitter da ancak sayfasında son dakika msjı düştü Melek'lerim Ali Taran'ın Twitter msjı; 1548658611 1548658611 alitarandansondakikatwittermesaji5c4ea7b78cf50alitarandansondakikatwittermesaji5c4ea7b78cf50 alitarandansondakikatwittermesaji5c4ea7b78cf50 Bazılarının ağzı zaten büzük KANSER tedavisi gören 21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşandıktan iki hafta daha sonra Ayşe Özyılmazel’le nikâh masasına oturan Ali Taran, eleştiri oklarına kasıt oldu Ünlü reklamcı, kendisini eleştirenlere sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki sayfasına yazdığı şu mesajlarla cevap verdi: * Yanlış yapacak değin imansız, inançsız, sahipsiz değilim Fakat sen konuya ilişkin fikrini söyle tabii Haset illetinden arınabilirsen canımı ye * Özel hayatımıza hürmet göstermenizi beklemiyorum, beklemekten korku ederim * Alemin ağzı torba değil ancak büzesin diyorlar Bazılarının ağzı zaten ‘büzük’, ben ne uğraşacağım! * Birileri sevinecek, birileri üzülecek Fakat ben üzülürken yoksun, sevinirken de değil ol * Kimseye cevap yazmıyorum, dargın da değilim inanın Burası Twitter, herkes istediğini yazacak tabii Hep yaşamak olur mu, ara sıra de öleceksin * Bir büyüğümün tembihi: Müdahale etmeyiniz! Bakın siz de deneyin, nasıl gizli edeceksiniz * Allah istemezse yaprak bile kımıldayamaz Hâl böyle iken, bırak beni, senin yaptıklarını sen mi yapıyorsun? * Eşim, karım, sevgilim, helalim Al sana dört karı birden Siz de deneyin, büyük mutluluk Tecrübe konuşuyor!