Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ali Tuncay Kimdir? Anlattıkları Doğrumudur Büyük Tartışma içeri !

Ali Tuncay Kimdir? Anlattıkları Doğrumudur Büyük Tartışma içeri !
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bu video cafede cocuklar izlerken gordum ve cok merak ettim

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Şimdi bi int sitesinde buldugum bi yazıyı yazacağım

Ali Tuncay Lakabı, Nurcu Cem Yılmaz Belden aşağı fıkralarla girip, Fethullah Gülen'le çıkıyor Devlet okullarında beyin yıkıyor Ve onu kimse durdurmuyor

Şeriat propagandasında yepyeni bir yöntem: Standup Tebliğ 66 yaşındaki Ali Tuncay, okul okul gezip lise öğrencilerinin beyinlerine damardangiriyor 40 yaşında müslüman oldumdiyen şovmen, hakaretler yağdırdığı eğitim sistemi ve öğretmenler yüzünden doğru yolu bulamadığını anlatıyor

TÜM DEĞERLERE SALDIRIYOR

Sözde alkol, uyuşturucu, kumar belasından; İzmir'de tanıştığı, Şakirtiyani talebesi olduğu Fethullah Gülen ve namaz sayesinde kurtulduğunu anlatan Tuncay, Türk askeri, polisi ve hatta 10 Kasım'la bile alay ediyor Üstelik bunları devlet okullarında yapıyor

SEÇME SAÇMALAR

* Karma okulda okudum, her erkek her kıza acayip asılıyordu

* Bir karı hocam vardı Bana, Gösteririm sanadiyordu

* 10 Kasım'da öyle duruluyor, saçma!

* Polise rüşvet öneren sarhoş, Sen benim Kemal Abimi tanıyor musun?diyor ve cebinden bir 20'lik çıkarıp gösteriyor!

* Bize öğrettikleri şeyler kıllar tüyler

* Askerde bir yüzbaşı vardı, kuduz

* Hocafendi bir ağlamaya başladı Korktum Çünkü onu kaybedersem sonsuzluğu da kaybederim

Standup tebliğci

İnternetteki görüntüleriyle gündeme gelen Ali Tuncay adlı kişi öğrencileri standup'cı gibi güldürüp, dini kullanıp, nefret aşılıyor

Okullarda konferans

İzmir'de yaşayan Ali Tuncay okulları gezerek lise öğrencilerine konferanslar veriyor Konferanslarında dini argümanlar kullanan Ali Tuncay önce standup ustası gibi güldürüyor, sonra da nefret tohumlarını ekiyor Ali Tuncay, sözde konferansının sonuna doğru okul, öğretmen ve asker kavramlarını kötülüyor Tuncay hemen herkesi ince bir uslüpla aşağılıyor

Eğitimi, askeri aşağılıyor

Kendini Nurcular'ın kullandığı 'şakirt'( talebe) olarak tanıtan Ali Tuncay'ın incilerindenbazı örnekler: 10 Kasımlar'da ayakta duruluyor ya, saçma birşey Ben törende güldüm İnsan sonsuz kere aciz Yutmayı bana bıraksa Allah, günde 30 kere boğulursun Hocaefendiyle tanıştığıma çok seviniyorum Ben ilk kez dediğini yaşayan yaşadığını diyen bir din adamı gördüm Şükürler olsun

Beyler sizce bu yazı doğrumudur ?

Yukardaki yazı karşı bi arkadaşımız böle sölemiş
Kardeş bi kere o videoyu ben de izledim yanlış şeyler yazmışsın iyice izlemediğin veya gözden kaçırdığın çok belliEski dönemin öğretmenlerinin nasıl öğretmenler olduğunu herkes söyler sadece o değil derste Allah diyen öğretmen şikayet edilebiliyor soruşturma açılabiliyordu

Subaylara laf atıyorsun diyor iyi izleseydin orda subayların fakir bir askere nasıl yardım ettiklerini de anlatıyor ceblerindeki parayı askerlerine veren subayları anlatıyorBahsettiği subay onun bir askerlik anısıdır herkese mal etmiyorAyrıca askere gidip gelenleri biraz dinlemişsin bu tür subaylardan yok değil oraya ana baba oğlunu küfür yesin namusunu yerde süründürsün diye göndermiyor vatan hizmeti için gönderiyor onları aşağılamaya küfür etmeye hiç bir rütbenin hakkı yoktur adamın vermek istediği mesaj bu
Hocaefendi bir ağlamaya başladı onu kaybedersem sonsuzluğu kaybederim burdada fena bir yanlış aktarım var
Orda denilen laf şudur hocaefendi bir ağlamaya başladıki şaşırdım çünkü kaybeden sonsuzluğu kaydebecek ağlamaya değmezmi sonsuzluğu kaybetmek yani ebedi cennet ve cehennemi kazanıp kaybetmenin korkusuyla hocaefendinin ağladığını söylüyor
Kimseyi aşağıladığı yok başından geçen bazı anılarını anşatıyor ayrıca rüşvet alan polis yok mu o da bunu anlatıyor kemal abi bir espri sadece paranın üstünde MKemalin resmi var rüşvet veren direk para teklif edemediğinden öyle bir yöntemle söylemiş ben de gözümle çok gördüm rüşvet alan polis bunun neresi aşağılama o tüm polisler böyledir demiyor tıpkı subaylara demediği gibi
10 Kasımda ben de çok karşılaştım böyle şeylerle saygı duruşunda gülen bir sürü öğreci görmüşümdür o da başından geçen bir anıyı anlatıyor istiklal marşında kahkaha atan bir arkadaşım vardı benim müdürden fena bir tokat yemişti zaten anlatımın devamındada o öğrencilerin aldıkları cezayı da söylüyor yani böyle yaparsanız böyle olur diyor senin dediğinin tam tersini ima ediyor dalga geçmiyor saygı gösterilmesi gerektiğini söylüyor böyle şeylere yani bir anıya saygısızlık diyemezsinizNamaz kılarken kahkahaya tutulanlardan da bahsediyor Ali Tuncay o zaman namaza da hakaret ediyor bu adam yapma arkadaşım çok yanlış yorumlamışsın her şeyi iyice izlemeni tavsiye ederim40 yaşından sonra dönmüş bir adamın ve bataklıktan çıkış hikayesi doğrudur bunu küçümser bir tavırla anlatmana şaşırdım bazı yerlerdede hocaefendi cematine övdüğünü gördüm eğer övecek akdar tanıyorsan böyle bir şey olabileceğini de bilmen gerekirAğzının biraz bozuk olması da 40 yaşına kadar böyle yetiştiği içindir ağaç yaşken eğilir sonradan ne kadar düzelmişsede kalıntıları kalmış ağzı hala bozuk bunu ben de onaylayamam ama anlattıklarını tamamen izledikten sonra çok güzel bilgiler verdiğini göreceksin
Biraz ön yargılarımızdan kurtulalım o sohbeti baştan sona dinle bak bakalım adamın niyeti ne hatta linkini vereyim izlemek isteyen arkadaşlar izlesinler:

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt