Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ali Ülker Kimdir

Ali Ülker Kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ali Ülker Hayatı
Ali Ülker Biyografisi

Ali Ülker 1969 doğumlu işdamıAli Ülker, 2005 yılından beri Ülker Grubu (Bisküvi, Çikolata, Şekerleme) Başkanı olarak görevine devam etmektedir bununla beraber Idare Heyeti üyesidir

Ali Ülker Iş hayatına, 1985 yılında Ülker Gıda AŞ Kalite Denetim Departmanı'nda Stajyer olarak başlayan Ali Ülker, 19861998 yılları arasında çikolata üretim tesislerinde ve Atlas Yiyecek Pazarlama AŞ'de Stajyer, Satış Yöneticisi, Satmak Koordinatörü, Ürün Grup Koordinatörü ve Mahsul Grup Müdürü pozisyonlarında devir almıştır 1998 yılında Atlas Yiyecek Pazarlama AŞ'de, 2001 yılında ise Merkez Yiyecek Pazarlama AŞ'de Genel Müdür olmuştur 2002 yılında Yiyecek Grubu Başkan Yardımcılığı'na atanmıştır

Ali Ülker İngilizce ve Almanca haberdar olan Ali Ülker, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve Yönetimle Ilgili Bilimler Fakültesi İktisat ve Iş İdaresi bölümlerinde eğitim almış, IMD ve Harvard'da çeşitli eğitim programlarına katılmıştır De Boccard ve Yorke Danışmanlık Şirketi ile Şirket İçi Kaizen Çalışması'nda (1992) ve IESC Satmak Sistemini Geliştirme ve Şirket İçi Organizasyon Projesi'nde (1997) çalışmıştır

Ali Ülker 1969 yılında doğmuş olan Ali Ülker, evli ve ikiz çocuk babasıdırAli Ülker Basketbol ve bilardo oynamaktan, balık avlamaktan, sinemaya gitmekten ve kitap okumaktan hoşlanmaktadır *

858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt