Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ali Yerlikaya: Ders zilinin çalmasına hazırız

Ali Yerlikaya: Ders zilinin çalmasına hazırız
0
97

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Türkiye'de 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen, yarın yeni periyoda başlıyor.

Öğrencilerin heyecanlı bekleyişine saatler kala, okullardaki hazırlıklar da son bulmuş durumda.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 2022-2023 yılı eğitim periyodu için, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Vali Yerlikaya, paylaşımında yeni devir için 'hazırız' daveti yaptı.

"Ders zilinin çalmasına hazırız"

İşte o paylaşım;

"İstanbul’umuzdaki 3 milyonu aşkın öğrencimiz, 173 bin öğretmenimiz ve 6 bin 753 okulumuzda ders zilinin çalmasına hazırız. 2022-2023 eğitim öğretim yılımız, kentimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, değerli anne ve babalara iyi olsun."

ali-yerlikaya_8941.jpg

Similar threads

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yeni eğitim öğretim yılı öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize hayırlı olsun. Geride bıraktığımız eğitim öğretim yılında sunduğumuz düzenli eğitim yardımlarımıza bir göz atalım. 2021 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
2022-2023 eğitim öğretim yılı Kartepe’de Şirinsulhiye İlkokulu’nda yapılan merasimlerin akabinde çalınan okul zili ile başladı. Kartepe’de 2022-2023 eğitim öğretim yılı Şirinsulhiye İlkokulu’nda düzenlenen merasimle başladı. Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Türkiye genelinde 12 Eylül Pazartesi günü başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın heyecanı, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne(DEÜ) bağlı Özel 75. Eğitim Kurumları’nda da yaşandı. Yeni eğitim devrini sevinçle karşılayan DEÜ’lü minik öğrenciler, hem arkadaşlarına hem de okullarına kavuşurken; DEÜ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Bakan Özer, Bengü Türk’te Eğitim Gündemini Değerlendirdi Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bengü Türk’te canlı yayımlanan Gündem Özel programında eğitim gündemine ait değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer’in değerlendirmelerinden öne çıkan kimi başlıklar şöyle: Millî Eğitim Bakanlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bilim Kurulu’nun ‘Yüz yüze eğitim en az bir ay başlatılmamalı’ tavsiyesinin akabinde Ulusal Eğitim Bakanı Selçuk, okulların 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle açılacağını duyurdu. 21 Eylül’de de Bilim Kurulu’nun tavsiye ettiği sınıflarda ‘aşamalı ve seyreltilmiş yüz yüze eğitim’ başlayacak. Global...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,512Konular
980,897Mesajlar
30,755Kullanıcılar
duygu_q44Son üye
Üst Alt