Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AlicaĞim bİlgİsayar

AlicaĞim bİlgİsayar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
BUNU ALMAYI DUSUNUYORUM TUM OYUNLARI OYNAMAYI PLANLIYORUM BU KONUYU KITLEMEYIN LUTFEN 2400TL FALAN TUTUYOR INDIRIMDE

KASA: Dark Monster 3xFanlı (4 Kanal Fan Kontrolcü) USB30 Full Tower ATX Kasa
HDD:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
SSD:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
EKRAN KARTI:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
RAM:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
ANAKART:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
İŞLEMCİ:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Güç kaynağı:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Ana kart: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız İşlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ram: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ekran Kartı: Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
şu anda kullandığım sistemde sadece işlemciyi değiştircem sistem şu ANAKART:EPOX MF4 ULTRA3 İŞLEMCİ:AMD ATHLON 64 3200+AM2 SOCKET 940 REM:1024 VERİTECH 533 MHZ EKRAN KARTI:ATİ RADEON X1300 DİSK:160 GB SAMSUNG 7200 RPM 8M CACHE KASA:PEGASUS ALICAKLARIM: KASA: FEEL HURRICANE 550W...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
şu anda kullandığım sistemde sadece işlemciyi değiştircem sistem şu ANAKART:EPOX MF4 ULTRA3 İŞLEMCİ:AMD ATHLON 64 3200+AM2 SOCKET 940 REM:1024 VERİTECH 533 MHZ EKRAN KARTI:ATİ RADEON X1300 DİSK:160 GB SAMSUNG 7200 RPM 8M CACHE KASA:PEGASUS ALICAKLARIM: KASA: FEEL HURRICANE 550W...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Şöyle bir bilgisayar toplamaya karar verdim 23 yıl kadar sisteme masraf etmek istemiyorum gerekmedikçe Vakti olan inceleyip, yardımda bulunursa sevinirim İyi forumlar 1)Bu parçalar birbiri ile uyumlu mu ve eksik parça var mı? 2)Bu sistem beni kaç yıl idare eder? 3)Bu fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt