Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ALIEN SHOOTER OYUN
HİLELER :
Oyun esnasında aşağıdaki kodları girin :
Not: Bu hileler Survivemodda oynarken çalışmaz
cheate Bölümü tamamla
cheath 1000 hp
cheatw Tüm silahlar
cheata 1000 cephane
Bu kodu da alışveriş yerinde yazmalısınız
cheatm 50,000 para
arkadaslar ben lise ogrencısıyım kızlarla konusmayı basaramıorum nedense utanıyorum bunu yazarken bıle utannıyorum niçin bılmıyorum bılen varmı acaba varsa yardım ama daha ıyı destek edmenız ıcın kendımı tanıtayım ben lise ogrencısıyım kıtab okumam eskıdan okumustum bı ıkı kere ama okumam...
Merhaba arkadaşlar umreyı gıtmeyı planlıyorum askere gıtmden once tek başıma internette araştırma yaptıgımda hep 999 dolar 1200 dolar arası turızm şirketleri götürüyor falan daha once gitmiş olan varsa yazabilrimi ne gerek ne kadar para lazım
YAŞ 20
BÜTÇE : 35 45 BİN TL
Kalmayı düşündüğüm...
benım yasadıklarım yasayan varsa lütfen bı bakın slm arkadaslar benım 20 aylık bır oglum var ben oglumu sutten kesmeyı dusunuyorum ama nasıl kesıcegımi bılmıyorum keza ne emzık verdım ne bıberon bıberon vermeyı cok ıstedım fakat ben fazla uzerınde durmadım nasıl gerı alısır bıberona benım...
slm beyler önceden normal calısan bilgisayar bu sabah ıtıbarıyle xp logo su ekranına gelınce reset atıyor
fakat format attım ama o bılgısayarın hard dıksını cıkarttım dıger bılgısayara taktım öyle format attım tekrar cıkarttım taktım hard dıskı yıne resetlıyor anladıgım kadarıyla yazılımsal...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.