Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alina Boz makyajsız güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti!

Alina Boz makyajsız güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti!
0
29

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
alina_boz_makyajsiz_guzelligiyle_dikkatleri_uzerine_cekti_1582270228_9145.jpg

Alina Boz, geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde objektiflere görüntülendi.

Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu Alina Boz, bazın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Oyuncunun makyajsız olması gözden kaçmadı.

9k2Mc_1582270103_7998.jpg

Dinlenme sürecinde olduğunu dile getiren Boz,“Her şey çok güzel gidiyor. Şu an dinleniyorum, projeleri değerlendiriyorum” şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYA DETOKSU YAPTI!

Paramparça, Elimi Bırakma dizilerde rol üstlenen 21 yaşındaki genç oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz günlerde Alem Dergisi'ne röportaj verdi. Rus asıllı Türk vatandaşı oyuncu Alina Boz, sosyal medyada kötü yorumların yapılmasından dolayı kendisini iyi hissetmediğini bu durumdan dolayı da sosyal medyayı detoksu yapma kararı aldığını ifade etti.

YTDPh_1566378161_6538.jpg

Alina Boz,“Artık az paylaşım yapıyorum. İnsanların kötü yorumları beni üzüyor. Sosyal medya detoksu iyi geldi. Kırılmamak adına geri çekildim” açıklamasında bulundu.

Similar threads

Çiçeği burnunda oyuncu Alina Boz, Alem Dergisi'ne verdiği röportajda, artık sosyal medyada az paylaşım yapacağına değindi. İşte, genç oyuncunun çarpıcı açıklamaları... Paramparça, Elimi Bırakma dizilerde rol üstlenen 21 yaşındaki genç oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz günlerde Alem Dergisi'ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Çiçeği burnunda oyuncu Alina Boz, Alem Mecmuası'na verdiği röportajda, artık toplumsal medyada az paylaşım yapacağına değindi. İşte, genç oyuncunun çarpıcı açıklamaları... Paramparça, Elimi Bırakma serilerde rol üstlenen 21 yaşındaki genç oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz günlerde Alem Mecmuası'na...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Ünlü oyuncu Aline Boz, oyunculuktaki performansı ve başarısıyla adından söz ettirirken geçtiğimiz günlerde Şişli'de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu samimi tavrı ile dikkat çekerken, evlilik hakkında yaptığı açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Son dönemin popüler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Babil dizisinde Eda karakterini canlandıracak olan oyuncu Nur Fettahoğlu, makyajsız haliyle yakalandı. Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, geçen günlerde Zincirlikuyu'da bir alışveriş merkezinde makyajsız haliyle görüntülendi. İŞTE, FETTAHOĞLU'NUN MAKYAJSIZ HALİ; TEHLİKELİ DÜŞMAN OLARAK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Güzel oyuncu Fahriye Evcen'in sıfır makyaj pozlu paylaşımı hayranları tarafından beğeniye alındı. Instagram hesabını aktif olarak kullanan oyuncu Fahriye Evcen, duru güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Fahriye Evcen'in her yeni paylaşımı gibi bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt