Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alinin Çilesi

Alinin Çilesi
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Alinin Çilesi Ali gel Geldim Oya buyur Ali ata bak Oya soy baktım Ali topu tut Oya topu tuttum Ali mektep açıldı Oya okul ne güzel! Ali okula koş Oya okula koştum Ali bayrak as Oya sancak astım Ali ılık süt iç Oya ılık süt içtim Ali su getir Al Oya bu su Ali dere demle Peki Oya pekiii Ali çamaşırları as Hıhııı Oya hıhıııı Ali iki yumurta kır Tabii Oya tabiiiiiiii Ali camları sil Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu Ali bakkala gitkısa samsun al Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh Ali bana diklenme Oya çeneni kapa Ali bir dediğimi iki etme Oya az ye de bir hizmetçi tut Ali canımı sıkma Oya ayağını eşit al Ali beni tehdit etme Oya canıma yettirme Ali fişine itaat et Oya beni oraya getirtme Ali fişten kovuldun Sen kovmadın ben istifa ettim otlakçı Oya yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma bundan böyle Ali kısa kes Yok canım o kadar kısa cümleler değil Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt