Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

alıntı şiirler

alıntı şiirler
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
alıntı şiirler şirinhic aglama olurmu? hic kizma olurmu? daima mutlu ol olurmu? seni cok seviyorum kimseye söyleme olurmu? Her şeyin bir sonu olduğu gibi Benimde sonum sen olacaksın Dünden bu güne olduğu gibi Yarında yolum sen olacaksın Hatırından Çıkmak seni ancak ölümle Sende bunu bir gün anlayacaksın Saatim dolup öldüğüm süre Bil ancak son nefesim sen olacaksın Hep Allah tan istedim dualarımda Yarında istediğim sen olacaksın Alın Yazısı yar etmezse sevdiğim seni Mahşerde beklediğim sen olacaksın ayrılıklar her zaman banaSebepsiz yere gitmedinki sen Boşluğa beni koydun bilmeden Yüzüme vuran boğaz rüzgarı Hiç soğuk yok sensizliğinden Kendini bakmak ne acı Yok olmuş hayallerin çıkmazı Çakmak fazla zor yok Farkı değil sahiden sonların Bana bana defalarca bana Ayrılıklar daima bana Gidenlerin arkasında bakakalmak daima bana Bakakalmak daima bana Korkumdan değil güçsüzlüğümden Kaçtım tekrar tekrar geri dönmekten Kısacık yolun ne değin uzun Dalgalarla ben şimdi sarhoşum Kaybeden bir tek ben miyim Yok son saniyemSen burdan gidince Hayatımın son 6dakikası kaldı O dakikalarla gitme diye bağırdım sessizce Duymadın ,bakmadın gözlerime Gittin sewdiğin geride kaldı Sevgilim zamanım azaldı 3 dakikam kaldı hayata Çığlıklarım gelmedimi kulaklarına Gitme!diye bağırışlarım! Hiç mi duymadın Saniyelerim kaldı Yaşama sevincim kalktı Son saniyemde kapı çaldı! Çığlığımı duyup sen mi geldin?  

858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt