Alişan Emre Altuğ twitter kavgası alişan emre altuğ twitter kavgası tartışması haberleri burada arkadaşlar Askerden geldikten daha sonra, yıllarca birlikte iş yaptığı kankası Çağla Şikel ve Alişan'ın arası açılmıştı Melek'lerim Bu konu üzerinde bir çok ağız dalaşı yaşandı ve bir çok iddialar yapıldı Alişan Çağla Şikel kavgası şimdide Emre Altuğ ve Alişan kavgası olarak gündeme geliyor Melek'lerim Çağla'nın eşi Emre Altuğ Alişan kavgası bitmez gibi derken, Alişan Emre Altuğ twitter sayfasında efendiliğimi bozmayındiye dikkat yazınca, son gelişmeler ne olur işte burda bilemiyoruzalisanemrealtugtwitterkavgasi5c4e79f46e4bfalt 1548646895 1548646895 alisanemrealtugtwitterkavgasi5c4e79f49fa82alisanemrealtugtwitterkavgasi5c4e79f49fa82 alisanemrealtugtwitterkavgasi5c4e79f49fa82 Alişan, bir süre önce bozuştuğu Çağla Şıkel’in eşi Emre Altuğ’u Twitter’dan “Efendiliğimi bozdurtmayın bana cebren diyerek korkutma verdi Alişan askere gitmeden önce uzun süre birlikte sunuculuk yaptığı Çağla Şıkel’le TRT’de program için sözleşmiş, fakat Şıkel, ‘Aile Boyu’ adlı yarışmayı kurumun da isteğiyle eşi Emre Altuğ’la yapmayı seçim etmişti Alişan’sa, “Bana bunu nasıl yaparsın? diyerek Şıkel’e küsmüştü Emre Altuğ, geçen günlerde gazetecilerin Alişan’la ilgili soru soracağını anlayınca, “Sakın o soruyu sormayın, eğer sorarsanız giderim O konuşup konuşup duruyor demişti Önceki gün A Plus Ataköy’de objektiflere takılan Alişan, muhabirlerden Altuğ’un bu tavrını öğrenince deliye döndü ve Twitter’da şunları yazdı: “Benim hakkımda bugün eski bir arkadaş bir şeyler söylemiş ‘Kendi kendine konuşuyor’ falan demiş Kendi kendime yok de herkesle konuşursam güzel olmaz o arkadaş için Efendiliğimi bozdurtmayın bana cebren Bu son uyarı! (Uyruk)