Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alişan: Turkiye benim evlenmemi beklemiş

Alişan: Turkiye benim evlenmemi beklemiş
0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hafta sonu oyuncu Buse Varol’la nikah masasına oturan Alişan, onceki akşam Zer 5 Altın Palmiye Odulleri torenine katıldı Gecede yılın erkek fanteziarabesk sanatcısı odulunu alan oyuncu, torenin ardından soruları yanıtladı
h 46 GOMLEK DEĞİŞTİRDİMUnlu şarkıcı, “Duğun gunu altı gomlek değiştirdim, yine de yetmedi Hala kulaklarımda muzik sesi var 450 milyon goruntulenme olmuş Bir gecede bana 100 bin, Buse’ye de 125 bin takipci geldi Turkiye benim evlenmemi bekliyormuş herhalde dedi

Similar threads

Alişan, eşi Buse Varol ve oğlu Burak'la önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Merak edilen soruları yanıtladı. Yürümeye başlayan Burak'ı alışveriş merkezinin içerisinde gezdiren şarkıcı, görüntülendiklerini fark edince ayaküstü soruları yanıtladı. Demet Akalın'ın kızı Hira için organize ettiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Alişan, eşi Buse Varol ve oğlu Burak'la evvelki gün bir AVM'de görüntülendi. Merak edilen soruları yanıtladı. Yürümeye başlayan Burak'ı alışveriş merkezinin içerisinde gezdiren müzikçi, görüntülendiklerini fark edince ayaküstü soruları yanıtladı. Demet Akalın'ın kızı Hira için organize ettiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile birlikte Bolu'ya tatile gittiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Alişan-Buse Varol çifti, geçtiğimiz yıl oğulları Burak'a kavuşmuşlardı. Sık sık oğullarıyla paylaşım yapan ikili, kar tatiline çıktı.  Sosyal medya hesabından karlar içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Alişan ve Buse Varol çifti, yakın dostlarının katılımıyla oğulları Burak'ın 1. yaşını kutladı. Kutlamaya katılan Demet Akalın Burak bebeğe 10'u bir yerde taktı. Alişan ise oğlunun dadısına tektaş taktı. Geçtiğimiz sene Alişan ve Buse Varol evliliklerinin ilk meyvesi olan Burak'ı kucaklarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Şarkıcı Alişan geçtiğimiz yıl Şubat ayında dünyaya gelen oğlu Burak'ın 1. yaş gününü sosyal medya hesabından yazdığı mesajla kutladı. Alişan 1 yaşına basan oğlunun doğum gününü yaptığı paylaşımla kutladı. "İşte tam geçen sene bugün bu saatte dünyaya geldi oğlum..Bize Allah’ın en büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt