Ünlü türkücü Alişan magazin muhabirlerine eşi Buse Varol'un sesinin şık olduğunu açıklamıştı. Ünlü çift Demet Akalın ve kızı Hira ile dışarıda yemek yedi.
Buse Varol tevellüt yaptıktan kısa bir müddet sonra eşi Alişan'ın eski dostu Demet Akalın ile barışmıştı. Her yaptıklarıyla gündeme gelen Buse Varol ve Alişan çifti, Demet Akalın ve kızı Hira ile dışarıda buluştu. Oğulları Burak'ın keyifli halleri gözlerden kaçmadı.
BUSE VAROL'UN SESİ ÇOK GÜZEL!
Şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan Buse Varol ile Alişan, her hareketleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Alişan "Buse'yle konutta otururken de kendi aramızda çalıp söylediğimiz devir oluyor. O denli bir niyeti yok ancak şunu üstüne basa basa söylüyorum; Buse'nin sesi bir çok benim diyen müzikçiden, sanatkardan çok çok daha şık. Tahminen ileride hatıra olsun diye bir albüm yapabiliriz" dedi.
"O BENİM KALBİM"
Müzikçi Alişan'ın eşi Buse Varol, geçtiğimiz akşam Kadıköy'de bir arkadaşının kına gecesine katıldı. Kına sırasında parmağını masaya sıkıştıran oyuncu, apar topar en yakın hastanenin acil servisine gitti. Sonrasında tekrar görüntülenen Varol'un parmağı sargıya alınmıştı. Buse Varol, oğlu Burak ile bu karesini Instagram hesabından "Kalbim" notuyla paylaştı.
Varol'un eşi şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol ve oğlu Burak Tektaş ile bu karesini Instagram hesabından "Güzel dileklerle herkese selamlar) Şükürler olsun" notuyla paylaştı.
600 BİN TL'LİK ARABA HEDİYESİ!
Oyuncu Buse Varol yeni aracıyla Nişantaşı’nda görüntülendi. Mağazaları dolaşan oyuncu alışveriş cinsini tamamladıktan sonra eşi Alişan’ın yeni ikramı 600 bin TL pahasındaki Jaguar marka aracına bindi. Kendisini görüntüleyen muhabirlerle sohbet eden Varol, “Biraz alışveriş yaptım. Kasım ayında hoşluk merkezi açacağım, onun hazırlıkları ile uğraşıyorum. Artık meskene gidiyorum. Burak ve Alişan bekler” dedi.
Alişan şubat ayında oğlu Burak’ı yerküreye getiren Varol’a veladet ikramı olarak BMW marka bir araç almıştı.
ALİŞAN O İSME DAVA AÇIYOR!
Alişan, 7 aylık oğlu Burak'a şaka yaparken çekilmiş imajlarını içtimaî medyada paylaşmıştı. Oğlunun ağzına meyve uzatıp sonra kendi ağzına soktuğu o imgeyi bir kullanıcı "Bir evlat için en büyük travma pederinin Alişan olmasıdır" bildirisini yazdı.Paylaşımı gören Alişan , savcılığa giderek kabahat duyurusunda bulundu. Alişan, o imajların yalnızca şaka olduğunu belirtti. Savcılık, tahlili söz özgürlüğü sayıp evraka takipsizlik verdi.
Geçtiğimiz Şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan Buse Varol ile Alişan, her hareketleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Çift, Burak'a gelen armağanların ve aldıkları eşyaların bir kısmını maddi durumu zayıf olan ailelere ulaştırdığı haberleri de gündeme gelmişti. Alişan eşiyle birlikte çektiği poza aşk dolu ileti yazdı. "Bizimkisi bir aşk hikayesi. Seviyorum lennnnn" notuyla paylaştı.
ANA OĞUL POZU!
Buse Varol oğlu Burak ile birlikte olan neşeli pozunu içtimaî medya hesabından yayınladı. Fotoğrafa binlerce beğeni geldi.
ÇAĞLA ŞIKEL'İN OĞULLARIYLA BULUŞTU!
Dün yakın dostları Çağla Şıkel ve evlatları Kuzey ve Uzay ile keyifli vakit geçiren çift çevre medyadan paylaşım yapmayı unutmadı.
BURAK BEBEK KİME BENZİYOR?
Ünlü oyuncu Buse Varol bebeklik fotoğrafını paylaşıp Burak Bebeğin kendisine benzeyip benzemedigini sordu.Takipçileri Sizce Burak bebek Buse Varol'a benziyor mu?
Türkücü Alişan oğlu Burak'la sefalı anlarını paylaştı. Ünlü türkücü paylaşıma "İki tane dişinle her şeyi yiyemezsin oğlum" notunu düştü.
DEMET AKALIN VE ALİŞAN AİLE YEMEĞİNDE!
Paylaşımlarıyla memnun evliliklerini sık sık toplumsal medyada gösteren Alişan ve Buse Varol çiftinden yeni fotoğraf geldi. Bu kere fotoğrafta 6 yıl aradan sonra barıştığı Demet Akalın ve ailesi de vardı. O anlara ilişkin imajları çevre medya hesabından paylaşan Alişan fotoğrafın altına da 'Hiçbir masraftan kaçmadım. Afiyet olsun' iletisini yazdı.
Alişan'ın paylaşımına icmal yapan Demet Akalın; 'Oy kanka be evvelden daha cimriydin valla yenge düzgün geldi. Yaşasın “Buse’li” hayat!' bildirisini yazdı.
DEMET AKALIN'IN KIZI HİRA, BURAK BEBEKLE BULUŞTU!
Demet Akalın kızı Hira ile Alişan- Buse Varol çiftinin oğulları Burak Bebeğin fotoğrafını paylaştı.
Ünlü türkücü Alişan ve Buse Varol hayatlarını 2018 yılında birleştirdi. Düğün haberlerinin çabucak akabinde bir erkek bebek sahibi olacağını öğrenen çift magazin gündemine bomba üzere düşmüştü. Buse Varol şimdilerde 6 aylık olan oğlunu büyütmenin heyecanını yaşıyor.
ALİŞAN'DAN BUSE VAROL'A 600 BİN TL'LİK ARABA!
Alişan, şu sıralar eşine aldığı ikramlarla yine gündeme geldi. Alişan, veladet ikramı olarak eşine BMW marka bir cip ikram etmişti.Alınan haberlere nazaran; Eşine tevellüt günü armağanı olarak da Gucci marka bir çanta alan sanatçı, bu ikram için 25 bin lira ödemişti. Alişan, şimdilerde ise eşine büyük bir sürpriz yapmış. Oturdukları sitenin otoparkında gördükleri bir arabayı çok beğenen ikili, daha sonra arabayı internetten incelemiş.. Alişan, eşine 600 bin liralık arabayı armağan etmiş. Beğendikleri Jaguar F-Pace marka aracı 3 gün sonra kapısında gören Varol, büyük bir şok yaşamış.
BUSE VAROL: ANALIK ÇOK KUTSAL BİR ŞEY
Billur Kalkavan toplumsal medya hesabından evlat büyüten valideler hakkında skandal açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Buse Varol bu açıklamalar hakkında fikirlerini paylaştı. Kalkavan'a katılmadığını lisana getiren Buse Varol, şu açıklamaları yaptı:"Talihsiz bir açıklama yapmış. Çok büyük bir genelleme. Analık çok kutsal bir şey. 'Pörtletmek' tabiri ana olmak isteyen hatunlara hakaret.Bizim dadımız da Filipinli. 7 tane sertifikası var. Herkesin kendi tercihi.Burak'ı 1,5 ay tek başıma büyüttüm. Uykusuz kaldım. Validem ve kayınvalidemden yardım istemedik. Ben genelleme yapılmasına katılmadım."
ROMANTİK PAYLAŞIM
Şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına almanın heyecanını yaşayan ünlü çiftten romantik bir paylaşım geldi.
ALİŞAN ŞİKAYETÇİ OLDU!
Abdullah Şevki isimli bir müellifin Zümrüt Apartmanı isimli kitabında pedofili içeren tabirlerin nokta aldığı ortaya çıkmış, Türk halkı reaksiyon göstermişti. Pek çok ünlü de hususla ilgili tenkitte bulunurken, müzikçi Alişan avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak yayıncı ve kitap müellifinin yargılanmasını istedi.
Şikâyet dilekçesinde şu tabirlere konum verildi: "Abdullah Şevki'nin, Hikaye Yayın Konutu tarafından yayımlanan Zümrüt Apartmanı isimli kitabında umumi ahlakı bozan, suça özendiren, teşhir edici, tahrik edici, pedofiliyi özendiren ve gibisi bir güruh topluluğa zıt içeriğin olması sebebiyle yayın konutu yetkilileriyle birlikte cürüm işlenmiştir. Topluluk ahlakına aksi olan ve içeriği kabahatle dolu olan kitabın müellifinin ve yayın hanesi yetkililerinin kamu vicdanının rahatlaması ismine cezalandırılması için bu ihbarı yapmak mecburilik olmuştur." Savcılık hadiseyle ilgili soruşturma başlattı.
2. BEBEK İSTİYORUZ
Arnavutköy’de görüntülendi. Eşi Alişan ile birlikte yemek yiyen Buse Varol, “Her anımızı onunla geçiriyoruz. Ana ve babalığı doyasıya yaşamak istiyoruz” dedi.
Evlatları için hususî bir yatırım yapmadıklarını söyleyen Alişan, "Tüm malvarlığımız esasen onun maddiyat çok maneviyat vermeye çalışıyoruz evlat sahibi olmak çok büyük memnunluk Allah olmayanlara da nasip etsin" diyerek 2. defa peder olmak istediğini söyledi.
PEŞİNİ BIRAKMAYACAK
Alınan haberlere nazaran; Evlendiklerinden beri daima içtimaî medya üzerinden tenkitlere ve olursuz fotoğraflarının kullanılmalarına maruz kalan çift, birçok kimseye dava açmıştı, birtakım davaların sonuçlandığını ve kazandıklarını belirten Alişan olursuz fotoğraflarının reklam için kullanılması üzerine açtığı davalarında sonuna kadar gideceklerini açıkladı.
Fanatik Fenerli olduğu bilinen türkücü Alişan, dün gerçekleşen Galatasaray ve Fenerbahçe maçı hakkındaki tahliliyle gündeme geldi. Alişan, "Fenerbahçeliyim. Fener birinci golü attığında ne yapıyorsam, maç uzunluğu onu yapıyorum. Bir kezinde maça trafikten yetişemedim. Radyodan dinlemeye başladım. Fenerbahçe gol attı. Meskene gitmedim, maç bitene kadar otomobille dolaştım. Maç bittiğinde Edirne’ye 30 km kalmıştı" formunda konuştu.