Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alişan'dan beklenmeyen açıklama!

Alişan'dan beklenmeyen açıklama!
0
86

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
alisan_bir_linc_yiyeyim_de_kendime_geleyim_1650970694_2431.jpg

Ünlü türkücü ve sunucu olan Alişan, geçtiğimiz günlerde oğlu Burak'ı tıraşa götürdü. Kameralara yakalanan ünlü isim, sosyal medya üzerinden oğlunun fotoğrafını paylaşmasıyla eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Alişan, o eleştirilere yanıt verdi.

Ünlü türkücü ve sunucu olan Alişan, oyuncu Buse Varol ile olan mutlu evliliklerine devam ederken, geçtiğimiz günlerde oğlu Burak'ı berbere götürürken kameralara yakalandı.

jLdFC_1650970631_8882.jpg
alişan ve eşi buse varol

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Alişan, oğlunu TV karşısında masaj yaptırırken ki bir halini hesabından paylaşmıştı. Takipçilerinin dikkatini çeken paylaşım eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 

xoMgb_1650970663_4134.JPG
alişan ve oğlu burak

"LİNÇ BANA ANTİBİYOTİK GİBİ GELİYOR!"

Berber çıkışında muhabirlerin sorularına yanıt veren Alişan, gelen eleştirilere yönelik "Onunla ilgili açıklama yapmıştım. Zaten 6 ayda bir linç yiyorum. Linç artık bana antibiyotik, serum gibi geliyor. Bir linç yiyeyim de kendime geleyim durumuna getirdiler beni" açıklamasında bulundu.

Similar threads

9 aylık olan oğulları Burak ile sık sık gündeme gelen Buse Varol ve Alişan çiftinden bir haber daha geldi. Alişan- Buse Tektaş çifti yakın dostları Demet Akalın ve Esra Balamir ile dün akşam yemeğe çıktı. 6 Mayıs 2018 tarihinde görkemli bir törenle dünyaevine giren Alişan ile Buse Varol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
9 aylık olan oğulları Burak ile sık sık gündeme gelen Buse Varol ve Alişan çiftinden bir haber daha geldi. Alişan- Buse Tektaş çifti yakın dostları Demet Akalın ve Esra Balamir ile dün akşam yemeğe çıktı. 6 Mayıs 2018 tarihinde görkemli bir merasimle dünyaevine giren Alişan ile Buse Varol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan Buse Varol ve Alişan çifti sosyal medyada hemen hemen her gün paylaşım yapıyor. Her anlarını hayranları ile paylaşan çiften Alişan son olarak oğlu Burak'la bir videosunu paylaştı. Video kısa sürede izlenme rekoru kırdı. Türkücü Alişan oğlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
9 aylık olan oğulları Burak ile sık sık gündeme gelen Buse Varol ve Alişan çifti evliliklerinin 2. yılını romantik bir şekilde kutlamıştı. Alişan oğlu Burak ile gezerken çektiği fotoğrafını ilk kez yayınladı. 6 Mayıs 2018 tarihinde görkemli bir törenle dünyaevine giren Alişan ile Buse Varol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
9 aylık olan oğulları Burak ile sık sık gündeme gelen Buse Varol ve Alişan çifti evliliklerinin 2. yılını romantik bir biçimde kutlamıştı. Alişan oğlu Burak ile gezerken çektiği fotoğrafını birinci kere yayınladı. 6 Mayıs 2018 tarihinde görkemli bir merasimle dünyaevine giren Alişan ile Buse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt