Alişan'dan takviye geldi Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmeliğinini yaptığı şuan gündemde olan filimi Güneşi Gördüm dizisi için meşhur şarkıcı Alişan neler söyledi MAHSUN'UN FİLMİ TAM BIÇAK SIRTI! 1548634406 1548634406 alisandandestekgeldi5c4e492a07035alisandandestekgeldi5c4e492a07035 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermahsun15mart%282%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ALİŞAN'DAN ESKİ DOSTUNA BÜTÜN TAKVIYE Filmi izlerken zaman zaman gözyaşlarına baskın olamadığını söyleyen Alişan ise ' Filmi çok beğendim, Mahsun'dan böyle hoş bir film bekliyordum ara sıra gözyaşlarıma baskın olamadım Bir film gerçekleştirmek cidden kuvvet bir iş Ama Mahsun buna gönül vermişti Prestij döneminde bile aklında daima kendi filmini yazıp idare etmek vardı Sinema önemli bir aşk işi Mahsun 4 yıldır bedensel ve manevi fedakarlıklar yaptı 4 yıldır albüm yapmıyor çünkü her şeyini filme verdi 4 yıldır müzik yapmadığı için maddesel kaybı da artı oldu lakin onun içindeki sinema aşkı her şeyin önüne geçti Hem film bütün bir bıçak sırtı ama Mahsun aradaki ince çizgiyi böylece hoş ayarlamış oysa ufak bir sapma olmamış Mahsun 40 yaşında ve belirli şeyleri aşmış durumda Doğrusu ben film yapmaya cesaret edemezdim, fiziki vemanevi fedakarlık yapamazdım Zaten benim o kadar bir gücümde yok' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.