alışılmış yalanlar * Valla olmaz hesabi ben ödeyecegim * Pardon kimsiniz? Haaa sen misin Recep?? * Bu aldigim en güzel hediye * Hocam, haftaya kesin hallederiz * Bi oturusta iki büyük deviririm * Ben almiyim rejimdeyim * Eee ne süre gidiyoruz içmeye? * Bi'tanem * Seni Seviyorum * Beni seçerseniz size * Ben de bütün seni arayacaktim * Bizi eğlence ettiler ama gitmedik * Valla bu size çok yakisti * Senin annen bir melekti yavrum * Merak etme hayatim sekreterimi görsen fazla çirkin * Merhaba karicim, mesai yeni bitti de * Üzülme sevgilim evlenince anneni yanimiza aliriz * Evi bosaltin! Almanya'dan oglum geliyor * Kilolarimla barisigim ben böyle mutluyum! * Formu doldurun biz sizi arariz * Bu yıl üniversite sorulari fazla basitti, keske sinava girseydim * Gerçek aski sende buldum * Üsüyosan ceketimi alabilirsiniz * Hatirasi var, bunu sana veremem * Arkasindan degil, burda olsa yüzüne de söylerim * Söyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun * Benim için manâlı olan ruh güzelligi * Armağan olmasa inan verirdim * Kalsaydiniz biseyler yerdik * Vallaha sarida geçtim memur bey * kayda değer diil önemli olan yarismaya katilmakti * Failleri en kisa zamanda yakalanacak * Enflasyon düsecek * Memuru enflasyona ezdirmeyecegiz * Benim isçim, benim köylüm, benim memurum * Dünya öbür dünya bacimsin * Su lahza 65 milyon bizi izliyor * Bu son sigaram * Tüm kadinlar güzeldir * Iki saat kapida bekledim, açan olmadi * Seni düsünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi * Sen bi de beni gençligimde görecektin * Aglamiyorum Gözüme bisey kaçti * Yemezsen arkandan aglar * Seni leylekler getirdi yavrum * Terslik erken gelicem * Kadinlar en fazla kel erkeklerden hoslanir * Isim bitsin ben seni ararim * Ihraç fazlasi bunlar * O elinizdeki tek kaldi, baska değil * Bi arkadasa bakip çikicam, istersen kimlik birakayim * Belki biraz sykty fakat hiç merak etmeyin kullandikça açilir * Ben hiç yalan söylemem * Bunun garantisi biziz abi * Telefon sehirlerarasina kapali * Hiç acitmayacak çocugum * Sayisaldan para çiksa, önce yetim çocuklara sonra da yaslilara bagislarim * Haaa bi de mektep yaptiriyim * Abi kizi görücen bi içim su