Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah askına muhammed (s.a.v.) askına bu konuyu herkes okusun ve guncel tutalım

Allah askına muhammed (s.a.v.) askına bu konuyu herkes okusun ve guncel tutalım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle AMİN

Medinei Münevver'den Gelen Bu Vasiyetnameyi
Okuyunuz VE Okutunuz!

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

Medinei Münevvere'de Türbei Şerif Hatibi Şeyh Ahmet Diyorki:
'Vallahülazim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan yoktur

'Bir cuma gecesi namazımı eda edip uyumaya varmıştım Haremi Şerif tarafindan;

'Ya Şeyh Ahmet' diye bana bir nida geldi

'Lebbeyk Ya Rasullallah' deyip Peygamber Efendimiz (sav)'in şahsını gördüm Rasullallah (sav) efendimiz şöyle devam etti:

Ya Şeyh Ahmet! Allahü Teala huzurunda yüzüm kalmadi Sana haber veriyorum ki, geçen cumadan bu cumaya 16000 kişi öldü İçlerinden bir tek Müslüman çıkmadı Gelenlerin amel defterlerini kara ve sol elinde gördüm

Ya Şeyh Ahmet! Evvela ana ve babalarına asi oldular ve zekatlarını men ettiler Hacı olup haram yemeyi adet ettiler Herkes nefsinden başka birşey düşünmedi Yüzlerinde haya kalmadı Dünya malı ile nasip olan tartılarına hıyanet etmeyi adet ettiler

Ya Şeyh Ahmet! Benim ümmetlerime haber eyle 'Yaptıkları günahlardan tevbe ve istiğfar etsinler, namaz kılsınlar, zekat vermesini adet etsinler'

Ya Şeyh Ahmet! Ümmetlerime haber eyle, 'Kıyamet alametleri zuhur ediyor Hak Teala'ya asi olmasınlar Çok yakın bir zamanda, 3 gece güneş tutulacak 3 günden sonra mağribten doğup, maşrıka batacak

Kuranı Kerim insanların gözüne gözükmeyecektir Ümmetime söyle günahlarına tövbe etsinler Yakın bir zamanda İsa (as)'nın inmesi zuhur edecek'

Ya Şeyh Ahmet! Ümmetlerime haber eyle, 'Kudret kalemiyle her kim bu vasiyetnameyi bir köyden bir köye, bir kazadan bir kazaya, bir ilden bir ile, bir devletten bir devlete gönderirse Huzuru Mahşerde günahları affedilir Hazreti Muhammed Mustafa (sav)'yı Şahsı ile görmüş olur

Kim vasiyetnameyi işitipte yazmazsa, bir köye veya bir başka yere göndermezse, yüzü kara ola'

Türbei Şerif'in Hatibi Şeyh Ahmet 3 defa yemin edip, 'Vallahülazim bu vasiyetnamede yanlış bir bilgi verirsem, bu dünyadan öbür dünyaya imansız gideyim' dedi

15 günde Medinei Münevvere'de yazılmış olup
'TÜM MÜSLÜMANLARA' gönderilmistir

NOT:'Bunu her müslümanın okuması için elinizden geleni yapınız

konuyu okuyan herkes guncellesin lutfen siddetle rica ediyorum tesekkurler bu forum sayesinde bir cok kardesim bu yaziyi okuyabilecek iyi forumlar dilerim

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt