Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah (c.c) Hep Bizi Düşünüyor...(Lütfen okuyun ve düşünün)

Allah (c.c) Hep Bizi Düşünüyor...(Lütfen okuyun ve düşünün)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Allah (cc) Hep Bizi Düşünüyor(Lütfen okuyun ve düşünün)

(Allah rızası için bu yazıyı bir uçtan bir uca okuyun)
Allahu Teala defalarca bizim iyiliğimizi düşünür fakat bunu çok az kimse anlarBaşörtü ve kapalı giyinmekle ilgili Allah CC bize emir vermişNeden diye fazla düşünmüştüm ve yapılan bilimsel açıklamayla anladım hikmetiniRabbim bayanların dikkat çekici kıyafetler giymesine müsade vermiyorBilim adamlarıda şunu açıkladıErkekler bayanlara fena şeyler düşünerek baktığı zaman gözünden gelen ışınlar deri hastalıklarına kırışıklığa niçin oluyormuşBu sadece küçük bir misal halbuki çevrenize biraz özenli baksanız daha neler göreceksinizHerşey yaratıcının eseriBir adam doktora gitmiş hekim yabancıymış(türk değilmiş)daha sonra adamda boyun kireçlenmesi çıkmış doktor adama sen müslüman yok misin diye sormuş o da müslümanım demişDoktorda müslümanlar namazlarını bitirken selamlama verirBu hareket kireçlenmeyi önler demişAdam utancından yerin dibine girmiş çünkü namaz kılmıyormuşArkadaşlar bu yazıyı okumanızı sağlayanda RabbimizVe kendimce bu yazıyı okumanız rastlantı değilGelin hayatımıza çeki ahenk verelim ve hikmetleri anlamaya çalışalımO dek çok bulacaksınızkiVe lütfen bulduklarınızı burada paylaşın ve tüm arkadaşlarmız bundan faydalansın ve sizde sevab kazanınRica ediyorum bundan sonra Rabbimizin emirlerine uyalım çünkü o bizim yaratıcımız lütfen bu yazıdan daha sonra hayatınızdaki yanlışlıkları farkedin ve düzeltin Rabbimiz affedicidirOkuduğunuz için hepinizden Allah(CC) razı olsun *