Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah (c.c) Hep Bizi Duşunuyor...(Lutfen okuyun ve duşunun)

Allah (c.c) Hep Bizi Duşunuyor...(Lutfen okuyun ve duşunun)
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Allah (cc) Hep Bizi Duşunuyor(Lutfen okuyun ve duşunun)

(Allah rızası icin bu yazıyı baştan sona okuyun)
Allahu Teala hep bizim iyiliğimizi duşunur fakat bunu cok az kimse anlarBaşortu ve kapalı giyinmekle ilgili Allah CC bize emir vermişNeden diye cok duşunmuştum ve yapılan bilimsel acıklamayla anladım hikmetiniRabbim bayanların dikkat cekici kıyafetler giymesine izin vermiyorBilim adamlarıda şunu acıkladıErkekler bayanlara kotu şeyler duşunerek baktığı zaman gozunden gelen ışınlar cilt hastalıklarına kırışıklığa neden oluyormuşBu yalnızca kucuk bir ornek halbuki cevrenize biraz dikkatli baksanız daha neler goreceksinizHerşey yaratıcının eseriBir adam doktora gitmiş doktor yabancıymış(turk değilmiş)sonra adamda boyun kireclenmesi cıkmış doktor adama sen musluman değil misin diye sormuş o da muslumanım demişDoktorda muslumanlar namazlarını bitirken selam verirBu hareket kireclenmeyi onler demişAdam utancından yerin dibine girmiş cunku namaz kılmıyormuşArkadaşlar bu yazıyı okumanızı sağlayanda RabbimizVe bence bu yazıyı okumanız tesaduf değilGelin hayatımıza ceki duzen verelim ve hikmetleri anlamaya calışalımO kadar cok bulacaksınızkiVe lutfen bulduklarınızı burada paylaşın ve tum arkadaşlarmız bundan faydalansın ve sizde sevab kazanınRica ediyorum bundan sonra Rabbimizin emirlerine uyalım cunku o bizim yaratıcımız lutfen bu yazıdan sonra hayatınızdaki yanlışlıkları farkedin ve duzeltin Rabbimiz affedicidirOkuduğunuz icin hepinizden Allah(CC) razı olsun