Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah (C.C.)

Allah (C.C.)

Similar threads

Ben 18 Yaşında ErkekyimBu seneye değin insanları izledim ve gördüğüm kadın ile erkek ilişkilerini %60lık bir oranda sex bsğlı oldugunu söyleye bilirimBir insan bir insanı seviyorum, ondan hoşlanıyorum, onugörünce hayecanlanıyorum, Ellerim titriyorPeki sen onla hiç konusmadan bu özellikler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Merhaba hayırlı günler bir sorum olacaktı şimdi ben birisini çok seviyorum ve onun benim kaderim eşim olması için dua ediyorum. Allah da benim o kişiyle evlenmem için dua ettiğimi ezelden biliyor bu durumda o kişi benim evleneceğim kişi olabilir mi? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, tabi ki yüce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Cünüpken Allah ahiret,benzeri kelimeler ve dualar edersek günah olur mu? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, cünüpken ilk yapmanız gereken en kısa zaman içerisinde gusül abdesti almanız olacaktır. Bu bilgi ile birlikte tabi ki Allah (c.c) ve benzeri kelimeler söyleyebilirsiniz. Fakat İslam ahlakına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
(s.a.v), (c.c), (r.a) Gibi Kısaltmaların Anlamları Nelerdir? (a.s), (s.a.v), (c.c), (r.a), (k.s) gibi kısaltmaların ve namazda söylediğimiz essalamü aleyküm ve rahmetulullah, Allahuekber, sübhanallah, elhamdülillah kelimelerinin anlamları nedir?.. (c.c.); celle celaluhu: Cenab-ı Allah'ı i'la...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Evlilik kader midir? Evleneceğimiz kişi kaderimizde yazılımıdır? Kiminle evleneceğimiz Allah c.c tarafından bilinir fakat o kişi karşımıza çıkana kadar biz bunu bilmeyiz. İşte kader dediğimiz; Allah c.c nün olacak herşeyi bilmesidir. Evlilik konusunda hem kendi irademiz hemde Allah c.c nün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,470Konular
981,201Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt