Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah Gaybı Bilendir Hakkında Ayetler

0
198

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61

(Münafıklar), Allah'ın, onların sırrını da fısıltılarını da bildiğini ve gaybları (dar şeyleri) mükemmel haberdar olan olduğunu hâla anlamadılar mı?
Tevbe : 78

Şüphesiz Allah, göklerin ve yerin gizliliklerini bilir Allah yaptıklarınızı görendir
Hucurât : 18

O bütün görülmeyenleri bilir Sırlarına kimseyi muttali kılmaz;
Cin : 26 *

Similar threads

Allah Gaybı Bilendir Hakkında Ayetler (Munafıklar), Allah'ın, onların sırrını da fısıltılarını da bildiğini ve gaybları (gizli şeyleri) cok iyi bilen olduğunu hala anlamadılar mı? Tevbe : 78 Şuphesiz Allah, goklerin ve yerin gizliliklerini bilir Allah yaptıklarınızı gorendir Hucurat : 18...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Gayb Hakkında ayetler (Bunun üstüne Ey Âdem! Eşyanın isimlerini meleklere anlat, dedi Âdem onların isimlerini onlara anlatınca: Ben size, belirli semâvat ve arzda görülmeyenleri (oralardaki sırları) bilirim Bundan da öte, gizli ve açık yapmakta olduklarınızı da bilirim, dememiş miydim? dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Allah Gaybı ve Şehadeti Bilendir Hakkında Ayetler O, gökleri ve yeri adalet (ve hikmet) ile yaratandır «Ol!» dediği gün herşey oluverir O'nun sözü gerçektir Sûr'a üflendiği gün de hükümranlık O'nundur Gizliyi ve açığı bilendir ve O, hikmet sahibidir, her şeyden haberdardır En'âm : 73...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Münafıklık alâmetlerinden bazıları hakkında ayetler Onlar (kendi akıllarınca) sözde Allah'ı ve müminleri aldatırlar Halbuki onlar ancak kendilerini aldatırlar ve bunun haberdar değillerdir Bakara : 9 Şunu bilin ama, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar Bakara : 12...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Gayb Hakkında ayetler (Bunun uzerine Ey Adem! Eşyanın isimlerini meleklere anlat, dedi Adem onların isimlerini onlara anlatınca: Ben size, muhakkak semavat ve arzda gorulmeyenleri (oralardaki sırları) bilirim Bundan da ote, gizli ve acık yapmakta olduklarınızı da bilirim, dememiş miydim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt