Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah Gizleneni de açığa Çıkanı da Bilir Hakkında Ayetler

0
181

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Bir şeyi açığa vursanız da, gizleseniz de şüphe değil fakat Allah, her şeyi gayet iyi bilmektedir
Ahzâb : 54

Ey iman edenler! Eğer benim yolumda savaşmak ve rızamı için çıkmışsanız, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanlara sevgi göstererek, gizli muhabbet besleyerek onları arkadaş edinmeyin Ancak onlar, size gelen gerçeği inkâr etmişlerdir Rabbiniz Allah'a inandığınızdan dolayı Peygamber'i de sizi de yurdunuzdan çıkarıyorlar Ben, sizin gizli tuttuğunuzu da, açığa vurduğunuzu da en iyi bilenim Sizden kim bunu yaparsa (onları dost edinirse) içten yoldan sapmış olur
Mümtehine : 1

Göklerde ve yerde olanları bilir Gizlediklerinizi ve açığa vurduklarınızı da bilir Allah kalplerde olanı bilendir
Tegâbün : 4

Sözünüzü ister gizleyin, ister açığa vurun; bilin ama O, kalplerin içindekini bilmektedir
Mal : 13 *

Similar threads

Allah Gizleneni de acığa Cıkanı da Bilir Hakkında Ayetler Bir şeyi acığa vursanız da, gizleseniz de şuphe yok ki Allah, her şeyi gayet iyi bilmektedir Ahzab : 54 Ey iman edenler! Eğer benim yolumda savaşmak ve rızamı kazanmak icin cıkmışsanız, benim de duşmanım, sizin de duşmanınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Kafirler arkadaş edinmez hakkında ayetler Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah'a, aleyhinizde açık açık bir delil mi tahsis etmek istiyorsunuz? Nisâ : 144 Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ediyorlarsa, babalarınızı ve kardeşlerinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
Allah her şeyi bilir ( ilim ) hakkında ayetler O, yerde ne varsa hepsini sizin için yarattı Sonradan (kendine has bir şekilde) semaya yöneldi, onu yedi gök olarak yaratıp düzenledi (tanzim etti) O, her şeyi hakkıyla bilendir Bakara : 29 (Bunun üstüne Ey Âdem! Eşyanın isimlerini meleklere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Allah Gizliyi de Aşikarı da Bilir Hakkında Ayetler Onlar bilmezler mi oysa, gizlediklerini de dobra dobra yaptıklarını da Allah bilmektedir Bakara : 77 Allah, gizlediğinizi de açıkladığınızı da bilir Nahl : 19 Hiç kuşkusuz Allah, onların gizleyeceklerini de açıklayacaklarını da bilir O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Resül Resülullah ( sav) hakkında ayetler Yahut siz de (ey müslümanlar), daha önce Musa'ya sorulduğu gibi peygamberinize sorular sormak mı istiyorsunuz? Kim imanı küfre değişirse, şüphesiz doğrudan doğruya yoldan sapmış olur Bakara : 108 İşte bu nedenle sizin insanlığa şahitler olmanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,474Konular
981,227Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt