Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah İle Bebeğin Konuşması

Allah İle Bebeğin Konuşması
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dogumdan Bir Gun Once Bebegin Rabbi ile Konusması

Dogacak bebek doğmadan bir gun once Allah ile goruşur:

Allahım,dunya'ya gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum

Ben senin icin bir melek yarattım,o seninle ilgilenecek

Allah'ım onların dilini bilmiyorum Onlarla nasıl anlaşacagim,nasıl iletişim kuracağım

Senin icin yarattığım melek,sana onların dilini oğretecektir

Allah'ım duyduğum kadarıyla dunya'da cok kotuluk varmışOnlarla nasıl başa cıkacağım bilemiyorum

Senin icin yarattığım melek,seni canı pahasına koruyacaktır Merak etme

Allah'ım sana tekrar nasıl doneceğim?

Senin icin yarattıgım melek,bana nasıl doneceğini sana anlatacaktır

Derken melekler gelir ve dunya'ya gitme zamanın geldiğini soylerler ve bebeği Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;

Allah'ım benim icin yarattığın meleğin adı ne?

Adının onemi yok ama,sen ona;
imagesallahilebebeginkonusmasi5ad11ceb70bab

ANNE diyeceksin

Anne Olmak Rabbimizin biz kadınlara vermiş olduğu en yuce armağan olsa gerek Anne olmak Allah herkese Anne olmayı nasip etsin inşallah Hicbir Anneyi Evladından ayırmasın imagesallahilebebeginkonusmasi5ad11cecc326fpng

Similar threads

Dogumdan Bir Gun Önce Bebegin Rabbi ile Konusması Dogacak bebek doğmadan bir gün önce Allah ile görüşür: Allahım,dünya'ya gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum Ben senin için bir melek yarattım,o seninle ilgilenecek Allah'ım onların dilini bilmiyorum Onlarla nasıl anlaşacagim,nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Dogacak bebek dogumdan bir gun once Allah ile gorusur Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum:melek: Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek^^ Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil konusacagim iletisim kuracagim?:melek: Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bir zamanlar dunyaya gelmeye hazırlanan bir cocuk varmış Bir gun ALLAH,a sormuş; ALLAH,im, beni yarın dunyaya gondereceğini soylediler Fakat, ben o kadar kucuk ve gucsuzum ki, orada nasıl yaşayacağım? Tum meleklerin arasında senin icin bir tanesini sectim, O seni bekliyor olacak ve seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
ANNE:Yavrum,yavrum,yavrum gencliğine doyamadan gittiNe acelen vardıMuallanın kızı dururken sen niye acele ettinJipini biraz daha yavaş sursen ne olurduYazık oldu yavruma(Mendille yuzunu siler) 1KIZ KARDEŞİ :Canım ablam sen buralara duşecek insanmıydınŞimdi işin yoksa dur o pis toprağın altında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
ANNE:Yavrum,yavrum,yavrum gençliğine doyamadan gittiNe acelen vardıMuallanın kızı dururken sen niye acele ettinJipini biraz daha yavaş sürsen ne olurduYazık oldu yavruma(Mendille yüzünü siler) 1KIZ KARDEŞİ :Canım ablam sen buralara düşecek insanmıydınŞimdi işin yoksa dur o kirli toprağın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt