Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah`ım Allah`ım İlahisi

Allah`ım Allah`ım İlahisi
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
AllahICODEım AllahICODEım İlahisi allahım allahım ilahisi ilahisi güzel sözleri güzel sözleri AllahICODEım AllahICODEım İstemem denizleri istemem nehirleri İstemem altınları istemem incileri Beni sana dönder bana dinimi ver Bana Muhammedi göster cennetini ver O bana yeter O bana yeter AllahICODEım AllahICODEım AllahICODEım AllahICODEım İstemem okyunusu istemem deryaları İstemem malı mülkü istemem dünyaları Bana ilmin ver bana iman ver Bana Muhammedi göster cennetini ver O bana yeter O bana yeter AllahICODEım AllahICODEım AllahICODEım AllahICODEım İstemem emretmeyi istemem hükmetmeyi İstemem değil etmeyi istemem zulmetmeyi Bana dayanma ver bana yaşam ver Bana Muhammedi göster cennetini ver O bana yeter O bana yeter AllahICODEım AllahICODEım  

Similar threads

Gittikce kırılıyor, baktığım aynalar Kendine batan gul gibi oluyor ,sanki insanlar Ne beriki ,ne oteki Benim aradığım sendeki Allah''ım! Dokunmuyor kalbime; Yalancı suretlerde seni gostermeyen esmalar(tecellalar) Yusufleyin bir aşk duşur kalbime Allah''ım Once soz olsun dilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Gittikçe kırılıyor, baktığım aynalar Kendine batan gül gibi oluyor ,sözde halk Ne beriki ,ne öteki Benim aradığım sendeki Allah''ım! Dokunmuyor kalbime; Yalancı suretlerde seni göstermeyen esmalar(tecellalar) Yusufleyin bir aşk düşür kalbime Allah''ım Önce laf olsun dilim tutulsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
imageskabuletyarab5afe6e90d0faa Kabul et Ya Rabb sana bir Hicile geldim… Alın herşeyi kalmasın tek bir dirhem bende… Alın gidin otelere ben burada kalmak istiyorum… Tam burada anlımın bayram ettiği yerde, oylece secdede kalmak… Ne saz ile nede soz… Yalnızca O ’nunla kimsesiz, yalın ve tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Kabul et Ya Rabb sana bir Hiçile geldim… Alın herşeyi kalmasın tek bir dirhem bende… Alın gidin ötelere ben burada kalmak istiyorum… Tam burada anlımın bayram ettiği yerde, öylece secdede kalmak… Ne saz ile nede laf… Sadece O ’nunla kimsesiz, yalın ve bütün benliğim ile arkadaş canlısı…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
Medine'nin gülü ilahisi medinenin güzel gülü yaprağı medinenin hoş gülü yaprağı sözleri dinle Andım tekrar Seni her şey yâdımdan silindi Hayâlin gönlümün tepelerinde gezindi; Bu bir serâp olsa da hafakanlarım dindi Andım yeniden Seni her şey yâdımdan silindi Keşke daima aşkınla oturup aşkınla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,657Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt