Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ALLAH ' ım beni AFFEDER Mİ ?

ALLAH ' ım beni AFFEDER Mİ ?
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ALLAH ' ım beni AFFEDER Mİ ? PEK bir günaha girdim ama , bilmiyorum ALLAH beni birgün affeder mi ne yapmam gerek bu vicdan azabından kurtulmam icin ? içim nasıl rahatlıyacak , nasıl huzur bulucam hayatımın ardına kadar ? vakit geri alınsa , hıc bır sey yasanmamıs olsa siz soyleyın ALLAH affedermi herkesi , pişmanlık edenleri , BENİ ???  

Similar threads

Günah işleyen kişi tövbe etmekle günahlarından kurtulabilir mi? Tövbenin sınırı var mıdır; nasuh tövbesi nedir? Tövbeyi bozmak? Değerli kardeşimiz; İnsan hem iyilik hem de kötülük yapmaya uygun yaratılmıştır Onun için zaman zaman isteyerek veya istemeyerek günahlara girebiliyor Bu konuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Af ile ilgili ayetler, Kurandaki affetme ayetleri, affetme ile ilgili kuran ayetleri Bundan daha sonra, (bundan böyle) şükredesiniz diye sizi bağışladık (252) Ve hatırlayın, demiştik oysa: Şu şehre girin ve orada istediğiniz yerde bol bol yiyin, sadece secde ederek kapısından girerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Namazı hiç kılmayan veya sık sık kaçıran insanlar, birçok bahane uydururlar Namaza engel gösterilen hiçbir şeye “mâzeret gözüyle bile bakmadığım için, ısrarla “bahane kelimesini kullanıyorum Çünkü, namazın mazereti ancak ölüm riski, koma hâli ve bayılma gibi aşılamayacak engeller olabilir Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
http:img460**************img4606639logosonoy7gif KIYAMET GÜNÜ, DİRİLİŞ VE HESAP VERME http:img77**************img779515evrenov7 Sur'a üfürüldü; böylece Allah'ın diledikleri dışında, göklerde ve yerde olanlar çarpılıpyıkılıverdi Sonra bir daha ona üfürüldü, artık onlar ayağa kalkmış durumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
982,322Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt