AllahICODEım ICODESenICODEde Yaşayayım ICODEBenICODEi Şimdi hüznün kırıntılarıyla çalıyorum kapını Biliyorum defalarca açık gelmek isteyene kapın Ve içimde Sen, Ulu Varlığın Bendesin Sen Derhal kapı dışında mı olur AllahICODEım, Sen içimdeyken Ve beni bekleyen Sen mi olursun AllahICODEım, ben sana muhtaçken NICODEolur varlığını hep hissedeyim; ama kalbimde yok, orası kırılacak kadar çelimsiz; lakin ruhumda yok, orası bir varoluştan gelme değin daha sonra; Ben Seni ezelden bile öte yerde hissedeyim her şeyde Hiçbir mefhumun, hiçbir sözün, hiçbir ifadenin geçmediği halis yüreğimle temizlenmiş olarak saf bir yerde hissedeyim Seni Ve aşikâr bir yerde seveyim; Senin yanından seveyim Seni Senin yanına olayım, ICODESenICODEin yanından yaşayayım ICODEbenICODEi Varlığının müptelasıdır benliğim Yo hayır, varlığın demeye bile razı değil lisanım Sen yalnızca ICODESenICODEsin Senin müptelandır benliğim İdrakimin laf konusu bile olmadığı bir özle seviyorum Seni Ve idrakime gereksinim bile duymayan bir ihlasla biliyorum Seni Al beni SenICODEin içine Fakat kaybolayım bulunmak istemediğim yerlerden Acziyetimin tatlı duygusuyla bağlıyım Senin Nûruna Ve olsam da kendimin hükümdarı, yanar içim, yok olmaya coşkulu bir elem gibi Ben laf olayım, Sen amaç yap beni Ben kul olayım, Sen bahtiyar yap beni ICODEBenICODE olmaktan vazgeçmiş biri olarak bul geride kalan sessizliği, o sessizlikte ICODESenICODE yap en bitmiş beni Sende dirilerek Sana karışmış olayım AllahICODEım, Sen`de kıl beni AMİN