Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah,ıTesbih eden cicekler

Allah,ıTesbih eden cicekler
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ALLAHI TESBİH EDEN CİCEKLER

ALLAHI TESBİH EDEN CİCEKLER

imagesallahitesbihedencicekler5ad2f4c694f06

Aziz Mahmud Hudai, bir gun arkadaşlarıyla kırlara gezmeye cıkar Butun
dervişler, şeyhlerine sunmak uzere birer demet cicek toplarlar Aziz
Mahmud Hudai ise elinde sapı kırık tek bir cicekle Hazreti Uftadenin
huzuruna gelir Uftade: Oğlum, butun arkadaşların demet demet cicek
getirdiler Siz bize sadece sapı kırık bir ciceği mi layık gordunuz? diye
sorar Aziz Mahmud Hudai şoyle cevap verir:

Efendim ne takdim eylesem azdır Fakat hangi ciceği koparmak istedimse,
ALLAHı zikr ve tesbih ettiğini işiterek elimi cekmeye mecbur oldum Ancak
bu cicek sapı kırıldığı icin zikredemiyordu Ben de onu getirdim

Similar threads

ALLAHI TESBİH EDEN CİCEKLER imagesallahitesbihedencicekler5ad2a8f384c2d Aziz Mahmud Hudai, bir gun arkadaşlarıyla kırlara gezmeye cıkar Butun dervişler, şeyhlerine sunmak uzere birer demet cicek toplarlar Aziz Mahmud Hudai ise elinde sapı kırık tek bir cicekle Hazreti Uftadenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
ALLAHI TESBİH EDEN ÇİÇEKLER ALLAHI TESBİH EDEN ÇİÇEKLER Aziz Mahmud Hüdâi, bir gün arkadaşlarıyla kırlara gezmeye çıkar Tüm dervişler, şeyhlerine sunmak üzere birer demet çiçek toplarlar Aziz Mahmud Hüdâi ise elinde sapı kırık tek bir çiçekle Hazreti Üftâdenin huzuruna gelir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
ALLAHI TESBİH EDEN ÇİÇEKLER Aziz Mahmud Hüdâi, bir gün arkadaşlarıyla kırlara gezmeye çıkar Tüm dervişler, şeyhlerine sunmak üzere birer demet çiçek toplarlar Aziz Mahmud Hüdâi ise elinde sapı kırık tek bir çiçekle Hazreti Üftâdenin huzuruna kazanç Üftâde: Oğlum, tüm arkadaşların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Onemli En Guzel Aşk Şiirleri Onemli Aşk ve Sevgi Şiirleri Hikaye Senin dudakların pembe Ellerin beyaz, Al tut ellerimi bebek Tut biraz! Benim doğduğum koylerde Ceviz ağacları yoktu, Ben bu yuzden serinliğe hasretim Okşa biraz! Benim doğduğum koylerde Buğday...
Cevaplar
0
Görüntüleme
369
Hak dostlarından Üftâde Hazretleri, birgün müridleriyle bir kır sohbetine çıkar Emri üzerine bütün dervişler, kırın rengârenk çiçeklerle bezenmiş yerlerini dolaşarak hocalarına birer demet çiçek getirirler Ancak Aziz Mahmud Efendi’nin elinde sapı kırılmış, solgun bir çiçek vardır yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt