Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah Râzı Olsun

Allah Râzı Olsun
0
138

Similar threads

Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyuruyor ki: Ey mel'ûn! Âdem'e niçin secde etmedin? (buyurunca) İblis dedi ki: Ben ondan daha hayırlıyım Beni ateşten onu ise topraktan yarattın (A'râf sûresi: 12) Dünyâ (Allahü teâlânın râzı olmadığı, âhirete zarar veren şeyler) mel'ûndur Dünyâda, Allahü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Ebû Sâidi Hudrî’nin rivâyet ettiği hadîsi şerifte, Peygamber Efendimiz buyurdular ki: “Size kelâmı kadîm ile bildirilenleri yapmanız lâzımdır Amel etmemekte asla özrünüz makbûl değildir Eğer Kitâbullahda olmazsa, benim sünnetim ile amel ediniz Eğer benim sünnetimde de olmazsa, benim Eshâbımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Birgün Ebû Bekri Sıddîk “radıyallahü teâlâ anh Resûlullah “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem hazretlerinin hücrei mubârekelerinin evlerinin kapısına geldikde, Alî bin Ebî Tâlib “kerremallahü vecheh hazretleri de gelmişdi Ebû Bekr “radıyallahü anh geri durup, Alîye “radıyallahü anh buyurdu ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Râzı olunan kul olabilmek Dünyâda ve âhirette, Saâdete kavuşmak râhat ve neşeli yaşamak için Müslümân olmak lâzımdır Îmânı olan ve İslâmiyete uyan yani harâmlardan sakınıp ve ibâdetlerini yapan kimseye, Müslümân denir Allahü teâlâ, hakîkî Müslümândan râzı olur ve onu sever Hakîkî...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyurdu ki: Bana (hâlis kalb ile) duâ ediniz Duânızı kabûl ederim (Mü'min sûresi: 60) Allahü teâlâyı unutarak, gafletle edilen duâ kabûl olmaz (Hadîsi şerîfMevâhibi Ledünniyye) Mü'minin din kardeşi için, arkasından yaptığı hayır duâ kabûl olur Bir melek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt