Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ALLAH rızası için dua edin =( almasın Yaradanım onu benden

ALLAH rızası için dua edin =( almasın Yaradanım onu benden
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ALLAH rızası için dua edin ( almasın Yaradanım onu benden arkadaşlar sizlerden tek bir ricam varbenim hayatım yaşıma göre o kadar alışılagelmiş bir yaşam degilacılarla dolu yetimligin verdigi bir sürü sorun işteben, bu karanlıgımda sadece aydınlatan tek bir adam varoda babam gibi gördügüm dedemrahatsızdı ve bu aralar durumu gitgide kötüleşiyormuş ben perşemde günü yanında gidicem trabzonaonu yanluz bırakamamçher telefonda gül kokulum gelde seni son defa göreyim diyordayanamıyorum onu böyle görmeye onunla beraber bende ölüyorum benzeriben onsuz naparım bilmiyorumhenüz kend, başıma ayakta bile duramıyorum yanlız bırakamam dedemi o benim babam ya yıllardan beri o baktı bana o büyüttü oofffffff onunla beraber bende ölüyorum güya dayanacak gücüm kalmadı inanın her gün onu düşüne düşüne bende eriyorumkorkuyorum bundan böyle en ince ayrıntısına kadar bitti umudum her lahza fena haberi gelicekmiş gibiçalan telefonlara bile bakmak istemiyorumiçim acıyor bana çok düşkündü dedem birincil göz agrısıydım ben onun ilk yetimibabasız kaldıgımda sardı sarmaladı beniönceleri çok öfkelenmiş varlıgıma ama sonradan yanından hiç ayırmadıküçükken düşerdim dizlerim ellerim kanardı ben aglayınca oda benimle beraber aglardıhasta olurdum sabahlara kadar baş ucumda beklerdisana sahip çıkamadım yavrum gözümün bebegi diye aglardıolurmu hiç BABAM sen beni bu dünyada yapayanlız bırakanlara inat dimdik büyüttün kuvvetli kıldınbilmedigim herşeyi ögrettinaglamama hiç dayanamazdı ölüm döşeginde bile beni düşünüyorkurban olurum sana babamnapıcam ben sensizne olur tek bir umut ver tek bir çarekarşılıgı ne olursa olsun tek bir umut bekliyorum ALLAHım arkadaşlar ne olur dua edin ALLAH rızası için yalvarırım yetkisiz etmeyi dualarınızı o benim canım ben onsuz kalamambiliyorum ölüm herkese var fakat kabullenmek zorne olur sizlerde şu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin ALLAHIM daha çok erken alma ne olur onu benden​  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt