Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah rızası için napmalıyım

Allah rızası için napmalıyım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
barkadaşlar belki biraz uzun olacak kusura bakmayin Ben şu lahza 17 yaşindayim Ve bizim apartmanda oturan bir kiz var olağan büşra Ben ve o kiz 8 yildir ayni apartmandayiz aslinda sitedeyiz Ben 12 yaşindayken bu kiza vurulmuştum ve birincil aşkimdi Ayni zamanda o da bana vurulmuştu onunda ilk aşkiydi Ben ne yaptim ettiysem yiğitlik edip konuşamadim Ve bir gün bu kiz gelip bana söyledi o açilinca bende hemen açildim Birbirimizi çok seviyorduk ve çikiyorduk ilişkimiz 3 yil sürdü ben lise 1 o 8sinifti Yani aramizda 1 yaş vardi Neyse bu 3 yilin sonunda bazi fena nedenlerden dolayi ayrildik Araya mektep girdi aile girdi arkadaşlar etraf vb Ayrildiktan sonra ben bu kizi unutamadim Aslinda evvelden büşra beni böylece çok severdi ki benden bir ara ayrilmaya çalişmişti çok sevgimi göstermediğim için lakin ayrilamadi Lakin ben sevgimi öyle dişa vuramam Neyse işte 2 yil önce bunla baya mesajlaştik fakat beni unutmayi başarmiş ne yaptim ne ettiysem bir türlü bana dönmedi Balkonlarinin altina ateşle büşra yazdim ne bileyim bir sürü hediye aldim Vücuduma kalici vurma yaptim Balkonlarinin altinda uyudum Akila gelecek her şey yaptim bu 2 yil içinde Ve şu an hala her şey yapiyorum Bana dönmüyor bir türlü Beni üzebileceğini söylüyor fakat böyle daha çok üzüyor Ve ben onu unutamiyorum imkansiz Ondan sonra 2 kişiyle çikmama karşin 1 gün içinde ayrildim Yani olmuyor başka kimseyi sevemiyorum da Ondan kat kat daha güzel kizlari istersem elimde tutabilirim fakat kimseye bakamiyorum Büşra zaten öyle abartilacak kadar yok alişilagelmiş güzellikte bir kiz Cümbür cemaat sen fazla yakişikli her kizi tavlayacak bir çocuksun bu kiza mi kaldin diyor lakin onu birakamiyorum ve ben onu fazla istiyorum Benimle bir defa birlikte olsa onu fazla mutlu ederim Lakin dönmüyor napacağimi hiççç bilmiyorum nolur yardim edinb

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt