Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah rızası için yardım edin

Allah rızası için yardım edin
0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun aleykum herkeze ben 5 vakit namazımı kılan biriyim bu aralar aklıma şöyle düşünceler gelmeye başladı namaz kılarkende veya başka bişey yaparken felan aklıma ya Allah yoksa gibi şeyler geliyor Allah razı olsun felan desem hemen içimden şüphe geçiyo sürekli aklıma geliyo böyle kendimi şüphe ettim sanıp dinden çıktım sanıyorum böyle içimden şüphe felan geçince dinden çıkıyomuyum lütfen yardımcı olun

Similar threads

Selamun aleykum herkeze ben 5 zaman namazımı kılan biriyim bu aralar aklıma şöyle düşünceler gelmeye başladı namaz kılarkende ya da diğer bişey yaparken felan aklıma ya Allah yahut gibi şeyler geliyor Allah razı olsun felan desem derhal içimden belirsizlik geçiyo bu fikirler gelince ben yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
küçükken 9 yada 10 yaşımdayken bişeye sinirlenip tövbe haşa Allaha küfür etmişdim şu an 15 yaşımdayım 150 yıldır namaz kılıyorum ve namaz kılarken felanda şeytan vesvese yapıyo zorla içimden böyle istemeden Allaha felan küfür ettiriyo bıktım bu vesveseden ben o küçükken yaptığım hata için tövbe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Arkadaşlar beni haberdar olan bilir konumdan nedeniyle neyse özet geçicem başımdan geçenleri; 22 yaşındayım kız ise 26 Kız arkadaşım Antalyadan İstanbula geldi 7 aydır beraberiz Ailem tabi 3 çocuklu biri olduğu için istemedi herşeye karşın kız istemesede beni yalnız bırakmadı geldi Ailemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
ALLAH rızası için dua edin ( almasın Yaradanım onu benden arkadaşlar sizlerden tek bir ricam varbenim hayatım yaşıma göre o kadar alışılagelmiş bir yaşam degilacılarla dolu yetimligin verdigi bir sürü sorun işteben, bu karanlıgımda sadece aydınlatan tek bir adam varoda babam gibi gördügüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
PEYGAMBERİMİZİN ÖRNEK AHLAKI Hz Muhammed Aleyhissalâtü Vesselam Takdim Ahlâkta Mükemmel Örnek Peygamberimizin Ahlâkî Özellikleri Ahlâk Sahasında Büyük İnkılâp Peygamberimizin Gençliği Yakınlarının Dilinden Peygamberimizin Ahlâkı Peygamberimizin Tevazuu Peygamberimizin Hilmi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,498Konular
982,045Mesajlar
30,023Kullanıcılar
letsoulmanSon üye
Üst Alt