Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah vardır ( vucud ) hakkında ayetler

0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Boylece biz, kesin iman edenlerden olması icin İbrahim'e goklerin ve yerin melekUtunu gosteriyorduk
En'am : 75

Ben hanif olarak, yuzumu gokleri ve yeri yoktan yaratan Allah'a cevirdim ve ben muşriklerden değilim
En'am : 79

(ResUlum!) De ki: Hamd olsun Allah'a, selam olsun seckin kıldığı kullarına Allah mı daha hayırlı, yoksa O'na koştukları ortaklar mı?
Neml : 59

(Onlar mı hayırlı) yoksa ilk baştan yaratan, sonra yaratmayı tekrar eden ve sizi hem gokten hem yerden rızıklandıran mı? Allah'tan başka bir tanrı mı var! De ki: Eğer doğru soyluyorsanız siz kesin delilinizi getirin!
Neml : 64

(ResUlum!) De ki: Duşundunuz mu hic, eğer Allah uzerinizde geceyi ta kıyamet gunune kadar aralıksız devam ettirse, Allah'tan başka size bir ışık getirecek tanrı kimdir? Hala işitmeyecek misiniz?
Kasas : 71

Rahmetinden oturu Allah, geceyi ve gunduzu yarattı ki geceleyin dinlenesiniz, (gunduzun) O'nun fazlu kereminden (rızkınızı) arayasınız ve şukredesiniz
Kasas : 73

Andolsun ki onlara: «Gokleri ve yeri yaratan, guneşi ve ayı buyruğu altında tutan kimdir?» diye sorsan, mutlaka, «Allah» derler O halde nasıl (haktan) cevrilip donduruluyorlar?
AnkebUt : 61

Andolsun ki onlara: «Gokten su indirip onunla olumunun ardından yeryuzunu canlandıran kimdir?» diye sorsan, mutlaka, «Allah» derler De ki: (Oyleyse) hamd da Allah'a mahsustur Fakat onların coğu (soyledikleri uzerinde) duşunmezler
AnkebUt : 63

O ilktir, sondur, zahirdir, batındır O, her şeyi bilendir
Hadid : 3

Ustlerinde kanatlarını acakapata ucan kuşları (hic) gormediler mi? Onları (havada) rahman olan Allah'tan başkası tutmuyor Şuphesiz O her şeyi gormektedir
Mulk : 19

De ki: Suyunuz cekiliverse, soyleyin bakalım, size kim bir akar su getirebilir?
Mulk : 30

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt