Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah'a Giden Yol

Allah'a Giden Yol
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Allah'a Giden Yol
insanlığın kurtuluşu
Don Rabbine Huzur Ver Kalbine

Oysa goklerde ve yerde kim varsa ister istemez kendileri de golgeleri de sabah akşam Allah'a secde ederler

Ben, onun yaratılışını tamamladığım ve ona ruhumdan uflediğim zaman, siz hemen onun icin secdeye kapanın
Bunun uzerine meleklerin hepsi toptan secde ettiler

Yalnız İblis haric O secde edenlerle beraber olmaktan cekinmişti

Allah buyurdu ki: Ey İblis! Ne oluyor sana da, secde edenlerle beraber olmuyorsun?

İblis şoyle dedi: Kuru bir camurdan, şekillenmiş bir balcıktan yarattığın bir insana secde edemezdim

O halde Rabbini hamd ile tesbih et Ve secde edenlerden ol

Onlar, Allah'ın yarattığı birtakım şeyleri gormediler mi ki? Golgeleri Allah'ın kudretine boyun eğip secde ederek, sağa sola doner, dolaşır

Goklerde ve yer yuzunde bulunan canlılar ve butun melekler, kibirlenmeden Allah'a secde ederler

imagesallahagidenyol5ad24c98a3eb6

Similar threads

Allah'a Dışarı Giden Yol insanlığın kurtuluşu Dön Rabbine Rahatlık Ver Kalbine Fakat göklerde ve yerde kim varsa ister istemez kendileri de gölgeleri de sabah akşam Allah'a secde ederler Ben, onun yaratılışını tamamladığım ve ona ruhumdan üflediğim zaman, siz hemen onun için secdeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Adem Aleyhisselamın Kıssası Kuranı kerime gore Adem peygamber Ayetlerle Adem Aleyhisselam 1) “Bir zaman Rabbin meleklere demişti ki: Ben kupkuru camurdan bir insan yaratacağım! Hicr 28 2) “Onu yeryuzunde halife kılacağım Bakara 30 3) “Onu duzenleyip insan şekline koyduğum ve ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
İnsan Yaratılışı İle İlgili Ayetler İnsan İle İlgili Kuran Ayetler Kuranda Gecen İnsan İle İlgili Ayetler Yaratan Rabbinin adıyla oku! (961) O, insanı bir alekadan (embriyodan) yarattı(962) RUM 27 Ayet Hem yaratmayı ilkin yapan O'dur Sonra onu cevirip yeniden yapacak olan da O'dur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Şeytanın Yoldan Cıkarması İblisin Yoldan Cıkışı Secde Emri 289 Rabbin meleklere: “Ben, balcıktan, işlenebilen kara topraktan bir insan yaratacağım Onu yapıp ruhumdan uflediğimde ona secdeye kapanın demişti (Hicr 15) 712 Rabbin meleklere şoyle demişti: “Ben camurdan bir insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Kuranı Kerimde Şeytan İle İlgili Ayetler Kuranı Kerimde Şeytan Kuranı Kerimde Şeytan İle İlgili Ayetler *Ve onlar, Suleyman'ın mulku hakkında şeytanların anlattıklarına uydular Suleyman inkar etmedi; ancak şeytanlar inkar etti Onlar, insanlara sihri ve Babil'deki iki meleğe Harut'a ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt